keskiviikko, 23 syyskuu 2020

Expakin ajankohtaisia uutisia - syyskuu

Expak ja Logisticar ovat osa Leanwarea, Expak fuusioituu Leanwareen, Syksyn tulevia webinaareja, Palvelupalaverit

Leanware vahvistui Logisticarilla 

Toukokuun lopussa Expakista tuli osa Leanwarea. Nyt syyskuussa Leanware Oy vahvisti alan osaamistaan ostamalla toimitusketjun hallinnan tehostamiseen, koulutukseen ja ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen PR Logisticar Oy:n liiketoiminnan. Logisticarilla on yli 30 vuoden kokemus suurten ja keskisuurten yritysten logistiikan ja ostotoiminnan kehittämisestä. 

”On hienoa päästä kehittämään yhteisille asiakkaille tulevaisuuden ratkaisuja läpinäkyvämpään ja tehokkaampaan toimitusketjun hallintaan”, sanoo Leanwaren toimitusjohtaja Ville Keskinen.

Lue 1.9. julkaistu tiedote »

Expak Systems Oy fuusioidaan Leanware Oy:hyn

Expakin fuusio Leanwareen on aloitettu. Expakin henkilökunta siirtyy Leanware Oy:lle vanhoina työntekijöinä. Expakin liiketoiminta, tuotteet ja asiakaspalvelu jatkuvat normaalisti Leanware Oy:n alaisuudessa. Lähetämme fuusiosta asiakastiedotteen lähipäivinä. 

Lue 28.5. julkaistu tiedote »

Webinaari 24.9. Tuplaa sisälogistiikan tehokkuus 

Tervetuloa mukaan Leanwaren järjestämään webinaarin 24.9. klo 8:15-8:55 Tuplaa sisälogistiikan tehokkuus. 

Leanware Oy on Suomen markkinaykkönen varastonhallintajärjestelmissä ja siihen liittyvässä konsultoinnissa. Webinaarissa kuulet sisälogistiikan tärkeimmät tunnusluvut ja tavoitetasot niihin. Kuulet myös mitä hyötyjä WMS tuo ERPin päälle.

Lisätietoja ja rekisteröityminen »

Kolmiosainen webinaarisarja oston työkaluista lokakuussa!

Webinaarisarjan aikana pääset kuulemaan, mitä mahdollisuuksia SCM Expak- ja SCM Logisticar -tuotteet tuovat ostolle.

Osa 1: Tehokkaat oston työkalut 6.10. klo 8:15-8:55

Tervetuloa mukaan Leanwaren järjestämään webinaarin Tehokkaat oston työkalut. 

Tiedätkö, millainen tulosparannus on mahdollista saavuttaa optimoimalla osto- ja tuotantoeriä, parantamalla saatavuutta ja vähentämällä sähläystä? Oston vaatimustaso on kasvanut dramaattisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana ja toisaalta Covid-19 on aiheuttanut rajuja muutoksia yritysten toiminnassa. Kuitenkaan oston työkaluissa tai menetelmissä ei ole tapahtunut vastaavaa kehitystä. 

Webinaarissa sinulle selviää, mitä modernit oston työkalut mahdollistavat, ja miten ne auttavat ostoa. Usein myös oston tavoitteet ovat puutteelliset tai yksipuoliset. Webinaarissa kuulet myös tasapainoisista oston mittareista. Tervetuloa mukaan!

Rekisteröidy webinaariin 6.10. »

Osa 2: Tavoitteellisen ostamisen työkalut 21.10. klo 8:15-8:55

Tervetuloa mukaan Tavoitteellisen ostamisen työkalut -webinaariin. Webinaarissa käydään läpi Logisticar-järjestelmän näkökulmasta: 

  • Oston ja varaston tärkeät mittarit tavoitteellisessa ostamisessa ja varastojen hallinnassa
  • LogisticarBI oston työkaluna

Rekisteröidy webinaariin 21.10. »

Osa 3: Toimitusketjusi tulevaisuus - tee tulosta, vähennä riskejä 27.10. klo 8:15-8:55

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, miten luot enemmän asiakasarvoa ja teet paremmin tulosta toimitusketjullasi Expak-järjestelmän näkökulmasta.

Kerromme mihin edelläkävijäyritykset panostavat toimitusketjun hallinnassa tällä hetkellä, näet parhaita käytäntöjä ja saat käytännön vinkkejä tiedon hyödyntämiseen. Saat näkemystä miten modernit ratkaisut auttavat asiakaslupausten pitoon ja tavaravirtojen ohjaukseen. Esittelemme myös asiakascasen.

Rekisteröidy webinaariin 27.10. »

Nähdään lokakuun webinaareissa!

Ps. Vinkkaa myös osto- ja talousjohtajalle.

Palvelupalaverit loka-marraskuussa

Expakkiin on tullut viimeisen vuoden aikana uusia ja hyödyllisiä toimintoja. Tulemme lähestymään asiakkaitamme kehityspalavereiden uusien toimintojen ja uusien palveluiden osalta tulevien viikkojen aikana.  Vastaamme mielellämme kysymyksiin sekä opastamme eteenpäin Expakin käytössä. Uusille käyttäjille huomioksi, saat meiltä 1 h maksutonta käyttökoulutusta sinulle tai kollegallesi.

Ota meihin yhteyttä +358 45 125 2766 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | chatti 

Expakin tukisivu »

 

Syysterveisin,