Paranna varaston ja materiaalivirtojen hallintaa

 

Expak on pilvipalvelu varaston ja materiaalivirtojen ohjaamiseen. Expakin avulla ohjaat varastotasoja ja saatavuuksia todella tarkasti, kysynnän mukaan. Automaattiset seurannat kertovat, kun sinun on tarve toimia. Pystyt puuttumaan hiipuviin tuotteisiin hyvissä ajoin ja minimoit alaskirjaukset.

Luo joustavat, dynaamiset varastotasot

Luo dynaaminen varaston ohjaus ja elä menekin mukaan. Perinteiset varaston ohjausarvot ovat kiinteitä ja ne luodaan manuaalisesti. Sen sijaan Expak aistii kysynnän muutokset ja säätää varastotasoja automaattisesti sen mukaan. Siten parannat toimitusvarmuutta, vähennät ylivarastointia ja estät "ei-oo"-tilanteita.

Automatisoi täydennysehdotukset

Varmista automaattisten täydennysehdotusten avulla, että ostat oikeita tuotteita, oikean määrän, oikealla hetkellä. Expakin täydennysehdotukset perustuvat varaston ohjausarvoihin, jotka huomioivat kysynnän muutokset automaattisesti. Expak hoitaa täydennysehdotusten laskennan puolestasi kaikille nimikkeille. Ostaja tekee tarvittavat muutokset ja hyväksyy ehdotuksen. Tämän jälkeen Expak vie ostotilausrivit toiminnanohjausjärjestelmään.

Vähennä varaston arvoa

Et välttämättä tarvitse niin suurta varastoa, jos varastoit oikeita nimikkeitä. Expak vastaa tähän haasteeseen ja laskee puolestasi kullekin nimikkeelle optimaaliset varastotasot. Tuotteet saapuvat varastoon juuri oikeaan aikaan ja tilauskoot ovat järkeviä. Expak huomioi myös minimitilausmäärät, rahtivapausmäärät ja muut tilauksiin liittyvät erityisehdot. Kuva Case Airam.

Nosta toimitusvarmuutta

Varastoimalla oikein, parannat toimitusvarmuutta. Toimitusvarmuus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja olet haluttu kumppani. Nopeammat toimitukset, enemmän tilauksia, enemmän myyntiä. Yksinkertaista!

Hallitse kausituotteita ja poikkeustilanteita sujuvasti

Vastaa kysynnän muutoksiin, olivat ne odotettavissa tai eivät. Hallitse kausituotteiden kysyntävaihtelua ja reagoi poikkeuksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Expak antaa järkevät ostoehdotukset ajoissa, jo ennen kauden alkua ja ohjaa varastotasoja kauden menekin mukaan.

Vie ohjausarvot ja ostotilaukset toiminnanohjausjärjestelmääsi

Vie ohjausarvot ja ostotilaukset takaisin toiminnanohjausjärjestelmään saumattoman liittymän kautta. Expak on liitettynä yli 20 toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi Microsoft Dynamics NAV/AX/365, SAP, Digia Enterprise, Lemonsoft, Powered, Visma, Epicor, Netsuite ja Softone. Muut liittymätyöt tehdään yli 100 liittymän asiantuntemuksella ja kokemuksella.

Valmisohjelman käyttöönotto

Expak käyttöönotto

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia uutisia ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!