Lisää läpinäkyvyyttä tuotannon suunnitteluun

Lisää läpinäkyvyyttä tuotannon suunnitteluun

Expak on pilvipalvelu tuotannon ohjaamiseen. Sen avulla teet tuotannon suunnittelusta läpinäkyvää. Suunittele tuotantoa ketterästi ja ohjaa resursseja tehokkaammin. Yhdistä myynnin ennusteet tuotannon kapasiteettiin ja tuotannon materiaaliohjaukseen. Korvaa erilliset Excelit yhtenäisellä tiedolla ja säästä merkittävästi työaikaa.

Visualisoi resurssikuormitus, vähennä hukkaa

Visualisoi resurssikuormitus, vähennä hukkaa

Expakin avulla kuormitat resursseja tehokkaasti kaiken aikaa, vapautat kapasiteettia ja lyhennät läpimenoaikoja. Expakin onlineympäristössä näet kuormitustilanteen, lisäät joustavuutta suunnitteluun ja vähennät hukkaa. Expak vie valmistusmäärät ja kuormitusryhmät takaisin pääjärjestelmääsi.

Tehosta materiaaliohjausta ja minimoi "ei-oo" tilanteet

Expak parantaa tuotannon materiaaliohjausta optimoimalla lopputuotteiden, puolivalmisteiden ja raaka-aineiden varastotasoja ja täydennysten rytmitystä. Materiaalipuutteet eivät enää viivästytä tuotantotilausten valmistumista. Tehokkaalla, dynaamisella Expak-ohjauksella vähennät ylivarastointia ja eliminoit materiaalipuutteet.

Kuormita tehokkaasti tilanteiden muuttuessa

Ohjaa kapasiteettia ja käytössä olevia resursseja joustavasti. Kuormita tuotantokapasiteettia tehokkaammin. Järjestä tuotantotilaukset ja resurssit joustavasti tilanteiden muuttuessa.

Siirrä tuotannon suunnittelu Exceleistä onlineen

Siirrä tuotannonsuunnittelu moderniin pilvipalveluun. Tiedot tulevat automaattisesti lähdejärjestelmistä ja ovat suoraan hyödynnettävissä tuotannon suunnittelussa. Expakin automaattiset raportit, laskennat ja visualisoinnit nopeuttavat ja helpottavat tuotannon suunnittelua. Mikä parasta, Expak pidentää suunnittelun aikaikkunaa tulevaisuuteen.

Paranna ostonimikkeiden saatavuutta

Expak ohjaa varastotasoja, riittoa ja saatavuutta dynaamisesti. Sen avulla varmistat tuotantonimikkeiden optimaaliset saatavuudet ja pidät tuotantolinjat käynnissä kaiken aikaa. Automaattiset tilausehdotukset kertovat, kun jotain nimikettä on aika tilata ja kokoavat kaikki tilaukset valmiiksi toimittajittain. Sinulle jää valmiin ostoehdotuksen muokkaus ja hyväksyntä.

Vie valmistusmäärät ja kuormitusryhmät toiminnanohjausjärjestelmääsi

Vie valmistusmäärät ja kuormitusryhmät takaisin toiminnanohjausjärjestelmään saumattoman liittymän kautta. Expak on liitettynä yli 20 toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi Microsoft Dynamics NAV/AX/365, SAP, Digia Enterprise, Lemonsoft, Powered, Visma, Epicor, Netsuite ja Softone. Muut liittymätyöt tehdään yli 100 liittymän asiantuntemuksella ja kokemuksella.

Valmisohjelman käyttöönotto

Expak käyttöönotto

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia uutisia ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!