Paranna toimitusketjun läpinäkyvyyttä mittareiden ja analytiikan avulla

Expak on pilvipalveluna toimitettava raportointiratkaisu, jonka avulla teet toiminnasta läpinäkyvää ja mitattavaa. Aseta tavoitteet ja seuraa niiden toteutumista online, ilman Exceleitä. Apunasi on yli 100 valmisraporttia ja rajattomat mahdollisuudet luoda uusia raportteja tarpeesi mukaan.

Aseta tavoitteet ja seuraa niiden toteutumista

Ohjaa toimintaa haluttuun suuntaan. Aseta tavoitteet myynnille, tuotannolle, varastolle ja toimittajille. Jaa mittarit ja sitouta eri toimijat tavoitteisiin. Läpinäkyvyys ja selkeät mittarit ohjaavat työntekoa oikeaan suuntaan ja parantavat tuloksia.

Ratkaise raportointitarpeet

Expak on helppokäyttöinen valmisohjelma, joka täyttää yrityksesi operatiiviset raportointitarpeet. Sinulla on käytössäsi aina valmiit raportit, jotka tarjoavat ajantasaista tietoa johtamiseen, operatiiviseen päätöksentekoon ja toiminnan kehittämiseen.

Jaa tietoa yrityksessäsi sekä kumppaneille

Yrityksen sisällä jaettu tieto parantaa läpinäkyvyyttä ja edesauttaa tavoitteisiin pääsemistä. Kun tieto on yrityksen käytössä, sitä on helppo myös jakaa kumppaneille. Expakin avulla voit jakaa kumppaneille näkymiä esimerkiksi tilauksiin, varastosaldoihin tai ennusteisiin.

Tunnista muutokset asiakaskunnassa

Expak raportoinnin yksi monista hyödyistä on muutosten tunnistaminen automaattisesti. Se havaitsee muutokset esimerkiksi asiakaskunnassa. Jos tietty asiakas hiipuu tai jättää tilaamatta, on aika toimia. Kun asiakas kasvaa ja tilaa enemmän kuin aikaisemmin, on aika kiittää.

Käytä tietoa päätöksenteon tukena

Toimi faktoilla ja heitä hyvästit mutu-päätöksille. Expak valjastaa yrityksen tietojärjestelmiin kertyneen tiedon käyttöösi. Tiedon hakemiseen ei tarvitse enää käyttää tunteja työaikaa, vaan kaikki tieto on heti saatavilla. Määrittele vain mitä haluat tarkastella ja tee uusi raportti. Raportteja voi lisäksi tallentaa ja jakaa kollegoille tai yhteistyökumppaneille.

Yhdistä dataa eri tietojärjestelmistä

Expak on käytössä päivittäin yli 20 eri toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Moneen järjestelmään on valmis liittymä. Liittymätyöt tehdään yli 100 liittymän asiantuntemuksella ja kokemuksella. Toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi Expakiin voi tuoda tietoa yrityksen muista tietojärjestelmistä kuten CRM tai MES-järjestelmät.

Valmisohjelman käyttöönotto

Expak käyttöönotto

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia uutisia ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!