Vaihtelun ja häiriöiden hallinta

Vaihtelun ja häiriöiden hallinta

Pikaopas Expakin käyttäjille ja siihen tutustuville

Olemme kaikki uusien haasteiden edessä. Korona-kriisi on mullistanut yritysten toimintaympäristön, katkonut toimitusketjuja ja aiheuttanut myynnin muutoksia. Vuoden aikana moni on tehnyt nopeita ja rohkeita toimia,joilla on selvitty kriisiajan yli. Nyt toinen Korona-aalto on tuloillaan. Miten varmistat sen, että olet valmis seuraaviin häiriöihin tulevaisuudessa?   

Me Expakilla haluamme auttaa sinua ja yritystäsi valmistautumaan isoihin ja pieniin häiriöihin. Olemme koonneet tähän ohjeistukseen käytännön esimerkkejä ja toimenpide-ehdotuksia nykytilannetta ja tulevaisuutta silmällä pitäen. Pikaoppaan avulla ratkaiset nykyisiä haasteita ja saat työkaluja, joilla valmistaudut seuraaviin yllätyksiin. Kaikki ehdotukset ovat myös kätevänä tarkistuslistana oppaan lopussa. Näillä keinoilla hallitset toimitusketjusi tavaravirtoja entistä paremmin ja olet valmiimpi kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Expak Toimitusketjun Hallinta -ohjelma sisältää monia ratkaisuja, joiden avulla näet mitä toimitusketjussasi tapahtuu, käsittelet päivittäin vaihtuvia tilanteita sekä ennakoit tulevaa. Se auttaa sinua hallitsemaan vaihtelua ja varautumaan häiriöihin.  

Tuumasta toimeen!

Lataa pikaopas »

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?
Jutellaan yhdessä teidän kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

Varaa aika