keskiviikko, 08 touko 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, toukokuu 2019

Toukokuun tuotepäivitys, Käyttäjätarina video, Dynamics-osaaja, Syyskuun Käyttäjäpäivä 2019  

 

Expakin toukokuun tuotepäivitys

Veimme tuotantoon viimeisimmän Expakin päivityksen maanantaina 6.5. Toukokuun tuotepäivitys toi Expakkiin monia uusia ominaisuuksia. Teimme myös parannuksia laskentoihin, datan Excel-muotoiseen sisääntuontiin, käyttäjän tekemien muutosten tallennukseen ja tietoturvaan.

Katso tarkemmat muutokset Expakin ajankohtaista osiosta: (LINKKI)

 

 

 

Käyttäjätarina video - asiakkaamme kertovat meistä

Olemme julkaisseet ensimmäisen Expakin Käyttäjätarina videon – case Airam. Video on nähtävillä etusivullamme sekä youtube kanavalla. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme kertovat itse Expakin käyttökokemuksista ja tuloksista. Tutustu ja jaa tarinaa!

KATSO case AIRAM video Youtubessa: (LINKKI) 

Lue case AIRAM menestystarina Expakin sivuilta: (LINKKI) 

Kiitokset Airamille ja kaikille videon teossa mukana olleille. Jos haluat jakaa oman Expak tarinasi, otathan yhteyttä markkinointiimme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Julkaisemme lisää videoita niiden valmistuttua.

 

Dynamics-osaamista Expakille

Expakin tiimi vahvistui huhtikuussa toimitusketjun hallinnan asiantuntijalla, kun 37-vuotias Anna-Reetta Vallivaara aloitti konsultin tehtävissä.

Anna-Reetalla on vankka kokemus teknisen kaupan ostotoiminnoista ja -järjestelmistä, hän on aiemmin työskennellyt sovelluskonsulttina Accountor Enterprise Solutions Oy:lla sekä Masterdata ylläpitäjänä Veho Oy:lla.

Tervetuloa tiimiimme Anna-Reetta!

 

 

Expakin Käyttäjäpäivä 2019 - Vihreä Toimitusketjun Hallinta

Monet asiakkaamme parantavat suorituskykyään ja toimivat vastuullisesti. Vihreä Toimitusketju on ympäristötehokkuutta ja taloudellista tehokkuutta. Miten toimitat tuotteet asiakkaille ilman ylituotantoa tai tarpeetonta varastointia ja kuljetusta? Parhaimmillaan taloudellinen ja ekologinen tehokkuus tukevat toisiaan.

Expakin Käyttäjäpäivä 2019 kokoaa syyskuun lopussa Vihreä Toimitusketjun Hallinta -teemalla yritysten johtoa ja asiantuntijoita samaan tilaisuuteen. Päivän ohjelmassa on asiakascaseja, Keynote Speaker ja asiantuntijapuheenvuoroja.

Varaudu jo nyt ja jätä tilaa kalenteriin. Päivän aikana saat näkemystä ja löydät uusia ideoita, joiden avulla toimit tehokkaammin ja ekologisemmin. Annamme lisätietoa Käyttäjäpäivästä 2019 seuraavissa uutiskirjeissa. Tervetuloa!

   
 

     Yhteistyöterveisin!