maanantai, 16 syyskuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, syyskuu 2019

Käyttäjäpäivä 1.10., Ite wiki -artikkeli, Digia Enterprise -asiakaspäivä, Palaute, Maksuton opastus 

 

Kutsu Käyttäjäpäivään 1.10.

Vihreä toimitusketju on mahdollisuus luoda arvoa ja toimia kestävämmin. Se on menestyvän yrityksen liiketoimintaosaamista. Toivotamme sinut tervetulleeksi Lean & Green -tapahtumaan 1.10. Messukeskukseen!

Vuoden odotetuimmassa päivässä mukana ovat alan huippujen puheenvuorot ja asiakascaset.
Lavalle nousevat Kotipizzan Tommi Tervanen, Aalto-yliopiston Katri Kauppi, caseina Airam ja Finnish Design Shop sekä Expakin asiantuntijat. Tapahtumaan on jo yli 70 ilmoittautunutta.
Tulethan sinäkin, tavataan 1.10.

Katso Youtube -linkistä kutsu sinulle: (LINKKI)
Ilmoittaudu mukaan tapahtuman kotisivun kautta: (LINKKI)

 

 

Vihreä Toimitusketjun Hallinta 1.10. artikkeli Ite wikissä

Ite wikissä on 4.9. julkaistu artikkeli Expakin tulevasta Käyttäjäpäivästä. Suosittu, viidettä kertaa järjestettävä Expakin Käyttäjäpäivä on rakennettu vuosittain ajankohtaisten aiheiden ympärille. Tänä vuonna tapahtuman teemana on vastuullinen toimitusketjun hallinta. Tulevassa tapahtumassa tutustutaan Lean & Green -ajatteluun asiakascasejen ja käytännön oppien kautta.

Expak toivottaa tapahtumaan tervetulleeksi Expakin asiakkaat ja Expakista kiinnostuneet. Tapahtuma on suunnattu tukku- ja erikoiskaupan sekä valmistavan teollisuuden ylimmälle johdolle sekä toimitusketjun hallinnan asiantuntijoille ja kehittäjille.

Ilmoittaudu nyt. Vielä ehdit varmistamaan paikkasi tapahtumassa. Tapahtuma on täynnä upeita puheenvuoroja, asiakascaseja ja antoisia keskusteluja, jolla teemme yhdessä kestävämpää tulevaisuutta.

Lue artikkeli Ite wikistä: (LINKKI) 

 

 

Expak kumppanina Digia Enterprise -asiakaspäivässä 18.9.

Liiketoimintajärjestelmillä on kasvava merkitys myös digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Ne toimivat alustoina, joiden päälle on mahdollista rakentaa uusia digitaalisia palveluita ja laajentaa verkostoja. 

Expak on kumppanina mukana Digia Enterprise -asiakaspäivässä, joka järjestetään tänä vuonna 18.9. Scandic Parkissa, Helsingissä. 

Tule mukaan tutustumaan Expakin Digia Enterprise -tarjontaan, nähdään Expakin ständillä Scandic Parkissa!

Tutustu päivän ohjelmaan Digian kotisivujen kautta: (LINKKI)

 

 

Käyttäjäpalautetta Expakin käytöstä

Lisäsimme Expakkiin elokuussa toiminnon, jolla käyttäjä voi antaa jatkuvaa palautetta Expakin käytöstä. Julkaisimme samalla tyytyväisyyskyselyn, johon olette jo mukavasti vastailleetkin. Näillä toiminnoilla voimme jatkossa kerätä suoraa käyttäjäpalautetta entistä systemaattisemmin ja se parantaa mahdollisuuksia kehittää ratkaisua entistä nopeammin.

Expakin tuotetyytyväisyyden keskiarvo oli 3,71. Kysely oli toteutettu asteikolla 1-5, jossa 5 = erinomainen ja 1 = erittäin huono. Vastaajista 67% antoi tuotteelle arvosanan 4 = hyvä tai 5 = erinomainen. Tyytyväisyys nousi edellisestä kyselystä 0,15 yksikköä. 

Kiitos kaikille vastauksista ja palautteesta. Olemme huomioineet antamanne parannusehdotukset. Expakin tuotekehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä kuulet lisää Käyttäjäpäivässämme 1.10. 

Tervetuloa mukaan, ilmoittaudu päivään kotisivun kautta: (LINKKI)

 

 

 

Maksuton Expakin käyttöopastus 

Onko yrityksessäsi uusia Expakin käyttäjiä? Tai tarvitsetko itse apua Expakin käytössä? Tiesitkö, että Expak tarjoaa 1 h etäopastuksen käyttäjilleen maksutta. Mikäli Expakin käyttö kaipaa kohennusta tai yrityksesi käyttötarpeet ovat kasvaneet, ota meihin yhteyttä.

Expakin asiakastuen osoite on www.expak.fi/tuki. Kotisivun alalaidasta löytyvä chat-ikkuna palvelee nopeita neuvoja kaipaavaa. Voit myös olla yhteydessä tukeen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon +358 45 125 2766.

Annamme mielellämme käytön opastusta ja keskustelemme lisää kehitystarpeistanne. 

 

 

 

 

         Syysterveisin,