perjantai, 14 syyskuu 2018

Uutiskirje, Expak Systems Oy, syyskuu 2018

Uutiskirje 9/2018,  käyttäjäpäivä, tukitiketit ja LOGY aamiaiset

Syksy tulla humpsahti ja toi mukanaan arjen, sienet, sateet ja orastavan ruskan. Syksy tuo myös Expakin asiakkaille hienoja tapahtumia, joista voi nauttia sisätiloissa, upeissa puitteissa, ilman että tarvitsee tarkastaa Ilmatieteen Laitokselta etukäteen pukukoodia. Tässä uutiskirjeessä avaamme Expakin syksyä, johon kuuluu asiakastyön lisäksi tapahtumia, tuotekehitystä ja konsulttiyhteistyötä.

Ratkaiseeko tekoäly vai älykäs tekeminen? Expakin käyttäjäpäivät 26.9.2018

Expakin suosittu vuosittainen käyttäjäpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Yli puolet paikoista on jo varattu ja järjestelyt ovat täydessä vauhdissa. Tämän vuoden teemoina ovat tekoäly ja älykäs tekeminen. Päivän ohjelma sisältää korkeatasoisen joukon asiantuntijapuhujia, asiakascaseja ja one-to-one keskusteluja. Päivän aikana tarjoillaan aamukahvi ja lounas. Tilaisuus on maksuton Expakin asiakkaille ja kutsuvieraille, ja osallistujat saavat myös keynote speakerimme Antti Merilehdon kirjan Tekoäly: Matkaopas Johtajalle, erikoishintaan 35€ (Ovh. 65€).

Varaa paikkasi nyt vuoden mielenkiintoisimmassa käyttäjäpäivässä.

Päivän ohjelma ja ilmoittautuminen (LINKKI) Selainosoite: https://expak.fi/kayttajapaiva2018

Tuotekehitys 2018

Expak kehittää uusia toiminnallisuuksia ja sisältöjä tuotteeseen kaiken aikaa asiakkaidemme toiveiden mukaan. Tämän vuoden aikana on tehty parannuksia mm. ennusteisiin, Excel-sisäänvientiin ja raporttien päivitystoimintoihin. Parhaillaan kehitystyön alla on valikkouudistus mm. omat suosikit, asiakastiketit ja mobiilikäyttö. Lisätietoa tuotekehityksestä Käyttäjäpäivillä 26.9. sekä tulevissa uutiskirjeissä.

Konsulttiyhteistyö

Expak aloitti yhteistyön Liikkeenjohdon Konsulttien kanssa keväällä 2018. Iloksemme olemme todenneet, että halukkaiden yhteistyökumppaneiden määrä ja laatu yllättivät meidät positiivisesti. Expakin uudet kumppanit ja palvelupaketit esitellään Käyttäjäpäivillä 26.9.2018 ja tiedotamme yhteistyöstä tulevissa asiakaskirjeissämme.

Tukitiketit näkyville suoraan Expakissa

Expak on integroinut käytössä olevan tikettijärjestelmän datan Expakiin. Tämä mahdollistaa sen, että asiakaskohtaiset palvelupyynnöt, ts. tukitiketit, ovat avoimesti näkyvillä asiakkaille suoraan Expakissa. Tuomme toiminnon asiakkaille pääkäyttäjätoimintona. Se mahdollistaa nimetylle pääkäyttäjälle mahdollisuuden selata tukitikettejä ja niiden statusta Expakin raportilla. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

LOGYn, Expakin ja Leanwaren aamukahvit

LOGY, Expak ja Leanware järjestävät jälleen syksyllä antoisia ja suosittuja aamukahvitilaisuuksiaan. Helsingin tapahtuma järjestetään 24.10. ja tilaisuuspaikkana toimii Helsingin Musiikkitalo. Tilaisuudesta enemmän lokakuussa niin LOGY:n kuin Expakinkin sivuilla. Aiempien tilaisuuksien ohjelmat löytyvät kokonaisuudessaan kotisivuiltamme Ajankohtaista-osiosta. Sinne pääsee kätevästi tästä linkistä (LINKKI)

Kiitos asiakastyytyväisyyskyselyyn vastaamisesta

Kiitämme teitä kaikista saamistamme vastauksista. Ne ovat oleellinen apu meille, jotta voimme parantaa palveluamme ja tuotettamme teidän tarpeitanne vastaaviksi. Kyselyn vastausten perusteella nostimme esimerkiksi mobiilikäytön tämän syksyn tuotekehitysagendalle.

 

Syysterveisin,
Expakin väki