torstai, 21 marraskuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, marraskuu 2019

Webinaari 3.12.Lean & Green tavaravirta -blogi, Tuotekehitys 2020, Tuotepäivitykset, SaaS -palveluehdot

Webinaari 3.12. – Lean & Green tavaravirta

Järjestämme tukku- ja erikoiskaupalle suunnatun webinaarin 3.12. klo 9:30-10:30, jonka aiheena on Lean & Green tavaravirta. Lean & Green opeilla ohjaat oikeaa tavaraa, oikeaan aikaan ja paikkaan. Voit toimia vastuullisemmin, säästää rahaa ja myös hermoja.

Osallistumalla webinaariin saat asiantuntijoidemme näkemystä, kuulet parhaita käytäntöjä ja näet asiakasesimerkkejä aiheesta. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja osallistu webinaariimme 3.12. 

Lean & Green tavaravirta – lue uusin blogi

Lean & Green on vastuullisuutta ja taloudellista tehokkuutta. Miten toimit pienemmällä käyttöpääomalla, ympäristöä säästäen? Miten ohjaat tavaravirtoja ketterästi ja pärjäät kovenevassa kilpailussa?

Lue Tommi Hyyrysen kirjoittama ytimekäs blogi aiheesta Lean & Green tavaravirta tukku- ja erikoiskaupassa. Millaisia ajatuksia se sinussa herättää? Blogi on julkaistu 14.11.

Lue blogi – Lean & Green tavaravirta 

Expakin tuotekehitys 2020 – palautekysely 

Avaamme Expak-ohjelmaan tällä viikolla tuotekehityskyselyn, jonka avulla käyttäjä voi antaa palautetta ensi vuoden tuotekehityksen painopisteistä. Palautteiden perusteella teemme uudistuksia sisältöihin ja toimintoihin, jotka edistävät ja kasvattavat ohjelman käyttöä. Ohjelmamme käyttö on kasvanut noin 20 % vuoden 2019 aikana.

Annathan meille suoraa palautetta käyttökokemuksistasi ja toiveistasi ohjelman käytön osalta. Siten autat meitä kehittämään ohjelmaamme niin, että se vastaa teidän tarpeisiin entistä paremmin. 


Tuotepäivitykset ja uudistettu tukisivu

Marraskuun tuotantoon vienti toi jälleen käyttäjilleen uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Lisäksi päivitimme KendoUI käyttöliittymäkomponentin, teimme parannuksia Chrome selaimen käyttöön ja pivot -otsikoihin sekä korjasimme virheitä liittyen mm. tuotekorttiin.

Päivitämme Expakin tuki -sivustoa www.expak.fi/tuki jatkuvasti. Toimme lokakuussa tukisivuille uuden, kattavan käyttöoppaan. Jatkossa tiedot Expakin tuotepäivityksistä löytyvät sieltä ja tulossa on myös videoita. Lisäksi tuotepäivitysten tiedot ovat nähtävillä Expak-ohjelman ilmoitusosiosta. 

Marraskuun uudet ominaisuudet

 

Expakin yleiset SaaS-palvelun toimitusehdot 

Olemme päivittäneet nykyiset yleiset sopimusehdot Expak Systems Oy:n yleisiksi SaaS-palveluehdoiksi. Päivityksen tavoitteena on saada ehdot vastaamaan tämän hetken liiketoimintaa ja palveluja.

Yleiset sopimusehdot ovat luotu aikanaan aiempien Expak-versioiden toimituksia ja palveluja varten, ja ne ovat olleet voimassa kaikilla asiakkaillamme vuodesta 2011. Yleisiä sopimusehtoja täydennettiin viimeksi GDPR liitteellä toukokuussa 2018.

Yleiset SaaS-palveluehdot on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Jos et ole jostain syystä saanut toimitusehtoja, olethan yhteydessä Tommiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 525 4211.

 

 

        Kehitysterveisin,