keskiviikko, 07 marraskuu 2018

Uutiskirje, Expak Systems Oy, marraskuu 2018

Expak 24/7, LOGY-tapahtumat, tiimin vahvistus

 

Expakin palvelu tarjolla nyt 24/7

Vastaamme teidän toiveeseenne. Expakin ylläpitorutiineja on hiljattain muutettu siten, että klo 23.00 ajastettu palvelukatko on poistunut. Expak on teillä kaikilla käytössä 24/7 ilman ylimääräisiä katkoja.

Expakin tuotetta kehitetään ja viedään eteenpäin kaiken aikaa. Tällä hetkellä tuotekehityksen yhtenä painopisteenä on mobiilikäyttöliittymän kehitys.

 

Expakin tiimi vahvistui

Syksyn rekrytointi-rumba tuotti hyvän tuloksen: Timo Pikkarainen aloitti Expakilla teknisenä asiantuntijana 1.11. 2018.

Timo on 31-vuotias sosiaalinen ja reipas kaveri, jolla on vahvaa osaamista asiakaspalvelusta ja erityisesti SAP:n parista. SAPin lisäksi hänellä on teknistä osaamista Linuxin, Javascriptin ja .NET:in osalta. Ennen Expakille tuloa Timo on ollut viimeiset viisi vuotta konsulttina ADSOTECH Scandinavia Oy:llä. Tervetuloa kasvavaan joukkoon, Timo!

Expak jatkaa rekrytointeja loppuvuoden aikana.

 

Software From Finland to European Markets

Expak on mukana valmennuksessa, jonka avulla tähdätään kansainvälisille markkinoille. Valmennuksessa räätälöidään kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa, tehdään myynti- ja markkinointisuunnitelma, rakennetaan rahoitushakemuksia ja verkostoidutaan.

Käytännönläheinen valmennus, kovan luokan asiantuntijat, yrityscaset sekä muiden ohjelmistoyritysten kokemukset auttavat Expakkia kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelman teossa.

Lisää valmennuksesta Software From Finlandin sivuilta (LINKKI)

 

LOGY-aamukahvit lokakuussa

Expak järjesti yhdessä Leanwaren ja LOGYn kanssa kaksi aamukahvitilaisuutta lokakuussa. Ajankohtaiset aiheet vetivät salit täyteen väkeä ja esitysten jälkeen seurasi hyviä kysymyksiä ja mielenkiintoisia keskusteluja. Molemmista tilaisuuksista löytyy Expakin kotisivulta yhteenveto ja ladattavia PDF-materiaaleja. Expakin Facebook sivulta löytyy myös tilaisuuksista kuvagalleriat.

Musiikkitalon tilaisuus 24.10. (LINKKI)

Hamburger Börssin tilaisuus 26.10. (LINKKI)

Expakin Facebook sivu (LINKKI)

 

Expak lopettaa vanhan selainversionsa tuen

31.12.2018 Expak Systems lopettaa asiakastuen vanhemmalle selainversiolleen, jota olemme ylläpitäneet vuodesta 2011 ja toimittaneet vuosina 2011-2013. Vanhan version asiakkaita on kymmenkunta jäljellä. Nykyversion asiakkaita on yli kahdeksankymmentä.

Syyt vanhan version ylläpidon lopettamiseen ovat asiakastarpeisiin vastaaminen, tämän päivän tietosuojavaatimukset ja vanhentunut teknologia. Nykyversio on edellistä versiota helpompi käyttää ja se sisältää entistä paremmat tietosuojakäytännöt.

Asiaan liittyviin kysymyksiin vastaa Tommi Hyyrynen puhelimitse 040 525 4211 tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

 

Syysterveisin,