tiistai, 19 maaliskuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, maaliskuu 2019

Ohjelmistopäivitys, Sopimusehdot, Rekrytoinnit, Kansainvälistyminen, Alkuvuosi 2019

 

Expak - ohjelmistopäivitys

Veimme tuotantoon Expakin ohjelmistopäivityksen 6.3. Uusina ominaisuuksina ovat muun muassa raporttien SQL-hakujen nopeuttaminen, mobiiliversioon tuodut raportin hakuehdot ja tuotekortin uusi layout. Lisäksi teimme parannuksia ja korjauksia muun muassa asetukset sivuun, taulukon suodatuksiin ja lajitteluihin. 

Lue lisää: https://www.expak.fi/yritys/ajankohtaista/tuotepvtys-expak-maaliskuu-2019

 

 

 

 

Sopimusehtojen päivitys

Expak Systems Oy:n yleiset sopimusehdot päivittyvät loppukevään aikana. Päivityksen tavoitteena on saada ehdot vastaamaan tämän hetken liiketoimintaa ja palveluja. Yleiset sopimusehdot ovat luotu aikanaan aiempien Expak-versioiden toimituksia ja palveluja varten, ja ne ovat olleet voimassa kaikilla asiakkailla vuodesta 2011. Yleisiä sopimusehtoja täydennettiin viimeksi GDPR liitteellä toukokuussa 2018.

 

 

 

Rekrytoinnit edistyvät

Expak rekrytoi vuoden lopussa kasvavaan joukkoonsa uutta toimitusketjun hallinnan asiantuntijaa. Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta meitä kohtaan. Saimme monta hyvää hakemusta ja tiimimme vahvistuu huhtikuussa. Expak hakee tällä hetkellä myös hankinnan ja logistiikan osaajaa.


Lue lisää hausta: https://www.expak.fi/yritys/ajankohtaista/rekrytointi-toimitusketjun-hallinta-konsultti

 

 

Expak - suomalaista softaa maailmalle 

Expak tähtää kansainvälisille markkinoille. Expak valittiin viime syksynä Software From Finland to European Markets –valmennusohjelmaan kansainvälistymisedellytysten ja kasvuhalukkuuden perusteella.  Valmennuksessa on tehty kansainvälistymisen pohjatyötä rakentamalla Expakille kansainvälistymissuunnitelmaa läpi koko kuluneen talven.

Valmennuksen aikana Expakille on luotu kansainvälistymisstrategia, tarkennettu myynti- ja markkinointisuunnitelmia ja arvioitu kumppaniverkoston rakentamisedellytyksiä. Käytännönläheinen valmennus, asiantuntijaverkosto sekä muiden ohjelmistoyritysten kokemukset ovat tuoneet merkittävän lisän Expakin kansainvälistymissuunnitelman tekoon.

 

Expak - alkuvuoden kuulumiset

Expakin alkuvuosi on ollut positiivinen. Aloitimme vuoden 2019 uusissa tiloissa. Muuton myötä saimme tarpeisiimme sopivat, entistä uudemmat ja modernimmat tilat.

Expak on saanut alkuvuoden aikana myös ennätysmäärän uusia asiakkaita. Olemme rekrytoineet lisää osaajia ja tehneet kansainvälistymissuunnitelmaa. Vuonna 2018 saimme ensimmäiset asiakkaat Ruotsin markkinoilta. Alkuvuodesta tekemämme kartoitus Ruotsin markkinoista paljasti, että asiakastarpeet ja markkinatilanne ovat samanlaisia sekä Suomessa että Ruotsissa. 

Tuote- ja palveluympäristö ovat menneet eteenpäin alkuvuoden aikana. Olemme päivittäneet tuotetta, ottaneet käyttöön uuden palvelinympäristön ja laajentaneet Azure –palveluiden käyttöä. Azure on Microsoftin konesali- ja alustapalvelu, joka toimii hyvin Expakin sovelluksen alustana.

 

 

    Aurinkoista kevättä!