maanantai, 28 lokakuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, lokakuu 2019

Kiitos Käyttäjäpäivästä 1.10., Tuotekehitys 2020, Kehityspäivä käyttäjille, Tuotepäivitykset, Vuoden menestyjä 

 

 

Käyttäjäpäivä 1.10. - kiitos osallistumisesta 

Kiitos kaikille 1.10. tapahtumaan osallistuneille. Käyttäjäpäivä sujui rennossa ilmapiirissä, Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden teema oli Vihreä Toimitusketjun Hallinta ja vastuullisuus. Tapahtuma alkoi Expakin alustuksella, jonka jälkeen päivä jatkui mukaansa tempaavalla Tommi Tervasen, Kotipizza, esityksellä. Ohjelma oli yhteinen kaikille ja se sisälsi omat ohjelmaosiot Expakin käyttäjille sekä uusille tutustujille. Tapahtumassa oli tarjolla aamiainen, lounas sekä päivän päätteeksi afterit. 

Käyttäjäpäivä 2019 sai kokonaisuudessaan positiivista palautetta, kiitos vastauksistanne. Palautekyselyyn vastanneiden antama arvosana tapahtumalle oli 4,3 = hyvä/erittäin hyvä. Erityisesti Keynote ja asiakascaset herättivät ajatuksia ja jäivät vieraiden mieleen. Järjestämme Käyttäjäpäivän vuosittain ajankohtaisen aiheen ympärille. Tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!

Käyttäjäpäivän 2019 esitysmateriaalit, palaute ja tunnelmavideo

 

Expakin tuotekehitys 2020 - palautekysely

Kiitos Käyttäjäpäivässä saamastamme palautteesta. Sen lisäksi, että saimme positiivista palautetta tapahtumasta, saimme myös tärkeää tietoa tuotekehityksemme tueksi. 

Avaamme lähiaikoina Expak-ohjelmaan tuotekehityskyselyn, jonka avulla käyttäjä voi antaa palautetta ensi vuoden tuotekehityksen painopisteistä. Annathan meille suoraa palautetta käyttökokemuksistasi ja toiveistasi ohjelman käytön osalta. Palaute auttaa meitä kehittämään ohjelmaamme niin, että se vastaa asiakastarpeisiinne entistä paremmin.

 

 

 

Kehityspäivä Expakin käyttäjille tammikuussa 

Expak kasvaa ja kehittyy, niin tuotteena kuin palvelunakin. Järjestämme uutena käyttäjille kehityspäivän ensi vuoden tammikuussa. Kehityspäivässä olet tervetullut toimistollemme tapaamaan asiantuntijoita, näkemään uusia ominaisuuksia ja kuulemaan tuotekehityksemme 2020 suunnasta. Päivä on oiva mahdollisuus Expakin käytön kehittämiseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, käyttökokemusten jakamiseen sekä verkostoitumiseen.

Käyttäjillemme suunnattu kehityspäivä järjestetään tammikuussa Expakin omissa tiloissa, Kalasataman Kummelissa. Saat kutsun ja lisätietoa päivän ohjelmasta lähiaikoina. Jos kehityspäivä onnistuu ja se koetaan hyödylliseksi, järjestämme jatkossa vastaavia tilaisuuksia useamman kerran vuodessa.

 


 

Expakin tuotepäivitykset

Syyskuun tuotantoon vienti toi jälleen käyttäjilleen uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Päivitimme myös KendoUI käyttöliittymäkomponentin, teimme parannuksia Chrome ja Opera-selaimilla käyttöön, helpotimme sarakeleveyden muutosten tekoa ja korjasimme virheitä.

Päivitämme tiedot tuotepäivitysten uusista tuoteominaisuuksista Expak-ohjelman ilmoitusosiossa sekä kotisivujemme ajankohtaista -osiossa.  

Expakin ajankohtaista

 

 

Expakin yleiset SaaS-palvelun toimitusehdot 

Päivitämme marraskuussa nykyiset yleiset sopimusehdot Expak Systems Oy:n yleisiksi SaaS-palveluehdoiksi. Päivityksen tavoitteena on saada ehdot vastaamaan tämän hetken liiketoimintaa ja palveluja.

Yleiset sopimusehdot ovat luotu aikanaan aiempien Expak-versioiden toimituksia ja palveluja varten, ja ne ovat olleet voimassa kaikilla asiakkailla vuodesta 2011. Yleisiä sopimusehtoja täydennettiin viimeksi GDPR liitteellä toukokuussa 2018. Lähetämme päivitetyt SaaS-palveluehdot kaikille asiakkaillemme marraskuun alkupuolella.

 


Expak on vuoden menestyneimpien yritysten joukossa

Expak on sijoittunut menestyjäluokituksessa Suomen menestyneimpien yritysten 2019 joukkoon. Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokitus on luonteeltaan sekä rahoituksellista riskiä, että liiketaloudellista menestystä mittaava. Menestyjä-luokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta: yritys on menestyvä, jos sen kannattavuus, vakavaraisuus sekä maksuvalmius ovat yleisesti hyvässä kunnossa.

Kiitos asiakkaillemme, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille hyvästä yhteistyöstä sekä positiivisesta kehityksestä. Menestystä myös tulevaan!

 

 

  Mukavaa alkavaa talvea,