keskiviikko, 10 lokakuu 2018

Uutiskirje, Expak Systems Oy, lokakuu 2018

Uutiskirje 10/2018 -  Käyttäjäpäivän 2018 video, rekrytointi ja LOGY aamukahvit

Lokakuu on tuonut koleat kelit jo Etelä-Suomeenkin ja lämpötila on tutun epämääräistä, vaihdellen loppukesän lempeydestä Kilpisjärven lumipyryyn. Vuoden viimeinen neljännes on virallisesti alkanut. Syksy on ollut vilkas ja loppuvuosikin näyttää kiireiseltä. Onneksi olemme varautuneet tilanteeseen rekrytoinnin kautta ja saaneet lisäresursseja tekemiseen. Tässä uutiskirjeessä avaamme viime kuun kohokohtia Käyttäjäpäivästä rekryyn ja käymme läpi tärkeimmät päivämäärät Expakin tulevista tapahtumista vanhan selainversion lopetukseen. 

Expakin Käyttäjäpäivä 26.9.2018

Vaikka Käyttäjäpäivämme kilpaili USA:n entisen presidentin Barack Obaman vierailun kanssa, niin tilaisuus veti Kellohallin Flavour Studion täyteen johtoa, asiantuntijoita ja tuotannosta vastaavia. Ja kuinka antoisa päivä tuo olikaan! Antti Merilehdon tekoäly-syväluotaus valloitti yleisön, samoin kuin asiakascase-esitykset Image Wearilta ja SK Tuotteelta (VILPE). Sokerina pohjalla Leanwaren Janne Viinikkala ja Innomanin Mika Ropponen vielä latasivat esityksensä älykkäästä tekemisestä. Suuret kiitokset onnistuneesta ja antoisasta päivästä kaikille osanottajille!

Tutustu yllä päivästä tehtyyn tyylikkääseen videoon.

Yhteenveto käyttäjäpäivästä (LINKKI), selainosoite: https://expak.fi/blogi/kayttajapaiva-2018-yhteenveto

Esitysmateriaalit (LINKKI), selainosoite: https://expak.fi/yritys/ajankohtaista/kayttajapaiva2018-kiitos

Tuotekehitys 2018

Expak kehittää toiminnallisuuksia ja sisältöjä tuotteeseen kaiken aikaa asiakkaidemme toiveiden mukaan. Tämän vuoden aikana on tehty parannuksia mm. ennusteisiin, Excel-sisäänvientiin ja raporttien päivitystoimintoihin. Viimeisin syyskuun päivitys sisälsi mm. valikkouudistukset, omat suosikit, asiakastiketit ja nyt työn alla on mobiilikäyttö. Tarkempaa tietoa tuotekehityksestä ja uusista toiminnoista tulevissa uutiskirjeissä.

Syyskuun päivitykset (LINKKI), selainosoite: https://expak.fi/yritys/ajankohtaista/tuotepvtys-expak-syyskuu-2018

Expakin tiimi vahvistuu ja konsulttiyhteistyö alkaa

Kesän rekrytointi ja konsultointiyhteistyön aloitus ovat tuottaneet tuloksia.

Timo Pikkarainen aloittaa 1.11.2018

Expakin tiimi kasvaa marraskuun alusta teknisellä asiantuntijalla. Timo on 31-vuotias sosiaalinen ja reipas kaveri, jolla on vahvaa osaamista asiakaspalvelusta ja erityisesti SAP:n parista. Hänellä on valmiudet työskentellä Expakin parissa ja 1-tason tuen asiantuntijatehtävissä. SAPin lisäksi hänellä on teknistä osaamista Linuxin, Javascriptin ja .NET:in osalta.

Konsulttiyhteistyö

Expakin osaaminen palveluissa kasvaa uusilla konsulttikumppaneilla. Konsultteja ehdimme jo käyttäjäpäivän aikana esittelemään. Tulemme myös tekemään kotisivullemme oman osion kumppaneista ja heidän palveluistaan.

LOGY, Expak ja Leanware aamukahvit lokakuussa

Mukavasti suosiota saaneet aamukahvitarjoilut jatkuvat. Lokakuun ensimmäiset aamukahvit tarjoillaan Helsingin Musiikkitalolla keskiviikkona 24.10..

Tilaisuuden ohjelma (LINKKI), selainosoite: https://expak.fi/yritys/ajankohtaista/digiajan-toimitusketju-logy-etela

Seuraava tilaisuus järjestetään vielä samalla viikolla, perjantaina 26.10., Turussa, Sokos Hotel Original Hamburger Börsissä.

Tilaisuuden ohjelma (LINKKI), selainosoite: https://expak.fi/yritys/ajankohtaista/digiajan-toimitusketju-logy-varsinaissuomi

Expak lopettaa vanhan selainversionsa tuen

31.12.2018 Expak Systems lopettaa asiakastuen vanhemmalle selainversiolleen, jota olemme ylläpitäneet vuodesta 2011 ja toimittaneet vuosina 2011-2013. Asiakkaita, jotka vanhempaa versiota käyttävät, tulemme lähestymään henkilökohtaisilla yhteydenotoilla päivityksen uudempaan versioon. Vanhan version asiakkaita on kymmenkunta jäljellä. Nykyversion asiakkaita on yli kahdeksankymmentä.

Syyt vanhan version ylläpidon lopettamiseen ovat asiakastarpeisiin vastaaminen, tämän päivän tietosuojavaatimukset ja vanhentunut teknologia. Nykyversio täyttää paremmin asiakastarpeet, koska sitä on helpompi muokata. Se sisältää myös uudemmat teknologiat, viimeisimmät tekniset suojaustavat ja hyvät tietosuojakäytännöt. Siten nykyversio on tietosuojan osalta edellistä versiota parempi.

Asiaan liittyviin kysymyksiin vastaa Tommi Hyyrynen puhelimitse 040 525 4211 tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Syysterveisin,
Expakin väki