keskiviikko, 19 kesäkuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, kesäkuu 2019

Kutsu Käyttäjäpäivään 1.10.2019, Seuraava Käyttäjätarina-video, Uusia asiakkaitamme, Lisätehoa Expak-palvelimiin

 

 

Vihreä Toimitusketjun Hallinta - Expakin Käyttäjäpäivä 1.10.2019

Vihreä toimitusketju on vastuullisuutta ja taloudellista tehokkuutta. Se on mahdollisuus toimia kestävästi ja parantaa suorituskykyä. Mitä on kestävä strategia? Miten johdetaan? Mikä on tärkeää? Mitä on opittu?

Vastuullisen liiketoiminnan ja toimitusketjun esiintyjiä päivässä ovat muun muassa Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Aalto-yliopiston professori Katri Kauppi, Airamin tuotehallinnan johtaja Jarmo Tomperi ja Expakin asiantuntijat. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 1.10 Messukeskuksessa. Tilaisuus on maksuton Expakin asiakkaille ja kutsuvieraille. Tilaisuudessa on tarjolla aamupala ja lounas.

Tapahtuman kotisivut: (LINKKI)

TERVETULOA MUKAAN - ILMOITTAUDU NYT 

Tutustu Messukeskuksen vastuullisuuteen yrityksen kotisivuilta: (LINKKI)

 

Käyttäjätarina-video - Image Wear

Uusi Käyttäjätarina-video työvaatteita valmistavasta Image Wear Oy:sta on nyt nähtävillä. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme kertovat itse Expakin käyttökokemuksista ja tuloksista.

KATSO VIDEO etusivujemme alalaidasta: (LINKKI) tai Youtube-kanavalta: (LINKKI)

Jos haluat kertoa oman Expak tarinasi, olethan yhteydessä markkinointiimme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Haluamme kertoa asiakastarinan aina asiakasyrityksen mukaan siten, että se tukee asiakkaan omaa markkinointia ja viestintää. Julkaisemme lisää Käyttäjätarinoita syksymmällä.

  

 

Expakin uusia asiakkaita 

Alkuvuosi on ollut kiireinen ja olemme rekrytoineet lisää, sillä Expakin asiakaskunta on kasvanut uusilla asiakkailla Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

Esimerkiksi RCK Finland Oy, ESSVE Produkter AB sekä VDL Bus & Coach Finland Oy ovat ottaneet käyttöön Expakin ratkaisun toimitusketjun hallintaan.

RCK Finland Oy:sta lisää yrityksen kotisivuilta: (LINKKI)
ESSVE Produkter AB:sta lisää yrityksen kotisivuilta: (LINKKI)
VDL Bus Coach Finland Oy:sta lisää yrityksen kotisivuilta: (LINKKI)

Kiitos kaikille yrityksille hyvin alkaneesta yhteistyöstä!

Tutustu eri alojen asiakkaisiimme kotisivuillamme: (LINKKI)

 

Lisäsimme tehoa Expak-palvelimiin 

Päivitimme Expak-palvelun palvelimia toukokuussa. Päivitystyöstä ei aiheutunut katkoa ja käyttäjät pystyivät käyttämään jatkamaan palvelun käyttöä normaalisti.

Päivityksen avulla saimme Expakin palvelut toimimaan entistä nopeammin.

 

 

 

 

   Aurinkoisia kesäpäiviä!