torstai, 19 joulukuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, joulukuu 2019

Webinaari 3.12., Kehityspäivä, Tuotepäivitykset, Expakin käyttö kasvussa, Expak ja AKV, Joulun aukioloajat

Webinaari 3.12. – tallenne, kysymykset ja vastaukset

Järjestimme Expakin ensimmäisen webinaarin 3.12.2019 aiheella tukku- ja erikoiskaupan Lean & Green tavaravirta. Osallistujamäärä yllätti meidät positiivisesti ja vaikka tekniikan kanssa olikin pieniä haastaita, tapahtumamme sujui suunnitelman mukaisesti. Kiitos kaikille webinaariimme osallistuneille.

Olemme lähettäneet tallenteen sekä webinaarin kysymykset ja vastaukset kaikille osallistuneille. Mikäli haluat saada webinaarin materiaalit tai antaa siitä palautetta, olethan yhteydessä Marikaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tervetuloa mukaan tuleviin webinaareihimme ensi vuoden puolella.

Webinaari 3.12 - kysymykset ja vastaukset

Kehityspäivä käyttäjille

Expak kasvaa ja kehittyy, niin tuotteena kuin palvelunakin. Järjestämme uutena tapahtumana käyttäjille kehityspäivän ensi vuoden alussa. Kehityspäivässä olet tervetullut toimistollemme tapaamaan asiantuntijoitamme, tutustumaan uusimpiin ominaisuuksiin ja kuulemaan tuotekehityksemme 2020 suunnasta. Päivä on oiva mahdollisuus Expakin käyttökokemusten jakamiseen sekä verkostoitumiseen.

Käyttäjillemme suunnattu kehityspäivä järjestetään tammi-helmikuussa Expakin omissa tiloissa, Kalasataman Kummelissa. Saat kutsun ja lisätietoa päivän ohjelmasta ensi vuoden alussa. Jos kehityspäivä onnistuu ja se koetaan hyödylliseksi, järjestämme jatkossa vastaavia tilaisuuksia useamman kerran vuodessa. Tervetuloa mukaan!

Expakin tuotepäivitykset

Marraskuun tuotantoonvienti toi jälleen käyttäjilleen uusia ominaisuuksia ja parannuksia Päivitimme myös KendoUI käyttöliittymäkomponentin, teimme parannuksia Chrome -selaimen käyttöön ja pivot -otsikoihin sekä korjasimme virheitä liittyen mm. tuotekorttiin.

Päivitämme tiedot tuotepäivitysten uusista tuoteominaisuuksista Expak-ohjelman ilmoitusosioon ja kotisivujemme ajankohtaista -osioon. Tuki -sivujemme päivityksen valmistuttua uudet tuoteominaisuudet löytyvät jatkossa myös sieltä.

Marraskuun uudet ominaisuudet


Expakin käyttö kasvussa - yli 6000 kirjautumista

Expak on käytössä yli sadalla tukku- ja erikoiskaupan sekä valmistavan teollisuuden yrityksellä Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Viime vuoden lokakuussa sisäänkirjautumisten määrä ylitti ensimmäisen kerran 5000 rajan ja tämän vuoden lokakuussa sisäänkirjautumisten määrä nousi yli 6000 kertaan.

Kuluvan vuoden aikana olemme tuoneet merkittäviä uudistuksia sisältöihin ja toimintoihin, jotka ovat edistäneet ja kasvattaneet entisestään ohjelman käyttöä. Arvio koko vuoden ohjelman käytön kasvusta on noin 20% luokkaa. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä henkilökuntaamme positiivisesta kehityksestä.

 

Autetaan Kun Voidaan (AKV-ryhmä)

Vapaaehtoisvoimin toimiva AKV-ryhmä auttaa hädässä olevia perheitä ja henkilöitä, jotka ovat ilman omaa syytään joutuneet ahdinkoon ja pudonneet yhteiskunnan tukiverkosta. Expak haluaa auttaa perheitä ja AVK:ta järjestämällä lahjoituksia sekä varastotilat lahjoitustavaroiden logistiikan hoitoa varten. Tilat on järjestetty yhteistyössä Lindström Investin kanssa.

Auttaessa AVK:n kautta jokaikinen sukkapari, omena tai lahjakortti menee suoraan avunsaajille, ilman välikäsiä tai hallinnollisia kuluja. Kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista, joten otathan yhteyttä Marikaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Pystyt auttamaan helposti myös laittamalla sähköpostia suoraan AKV:n ylläpitäjille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Autetaan kun voidaan.

Tuen aukioloajat joulupyhien aikana

Vuosi vierähti taas nopeasti ja pian on aika rauhoittua joulun viettoon.

Expakin tuki on suljettuna joulupyhinä 24.12.-26.12.2019 sekä uudenvuodenpäivänä 1.1.2020. Muina arkipäivinä tavoitat meidät normaalisti klo 8:00-17:00.

 

 

Kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvästä yhteistyöstä 2019.

Toivotamme kaikille rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2020!