perjantai, 21 joulukuu 2018

Uutiskirje, Expak Systems Oy, joulukuu 2018

Mobiiliversio julkaistu, Muutto, Vanhan version lopetus

 

Expakista julkaistu mobiililaitteille versio

Olemme julkaisseet Expakista mobiiliversion koekäyttöön. Expakin kirjautumissivulla mobiililaitteet ohjataan nyt automaattisesti omaan versioon.

Mobiiliversio on suunniteltu raporttien ja kuvaajien katseluun. Ensimmäisessä versiossa näkyvien raporttien määrää on rajattu. Kokeile mobiiliversiota ja lähetä meille palautetta version jatkokehittämiseksi.

Expak sisäänkirjautumissivu (LINKKI)

 

Expakilla muutto käynnissä

Expak muuttaa parhaillaan uusiin tiloihin 20.12.-21.12. Kalasataman Kummeliin. Aloitamme vuoden 2019 uusissa tiloissa. Vanhat tilat Vanhalla Talvitiellä jäävät virallisesti historiaan 31.12.2018

Expakin uusi osoite on 1.1.2019 alkaen on Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki. Käyntiosoite on Vilhonvuorenkatu 12.

Päivitämme yhteystiedot ennen vuoden vaihtumista sivuillemme: www.expak.fi/yritys.

 

Expakin käyttö merkittävässä kasvussa

Lokakuussa 2018 rikoimme ennätyksen, kun Expakin käyttäjien kuukausittainen sisäänkirjautumisten määrä oli yli viisi tuhatta ensimmäistä kertaa. Expakin käyttö on kasvanut tasaisesti kuukaudesta toiseen, odotusten mukaisesti.

Kuluneen vuoden aikana ohjelman käyttö on kasvanut yli 30% vuoteen 2017 verrattuna. Expak on käytössä yhä useammalla tukku- ja verkkokaupan ja valmistavan teollisuuden yrityksellä Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

Lisätietoa Expakin käytön kehityksestä (LINKKI).

 

Expak lopettaa vanhan selainversion tuen

31.12.2018 Expak Systems lopettaa asiakastuen vanhemmalle selainversiolleen, jota olemme ylläpitäneet vuodesta 2011 ja toimittaneet vuosina 2011-2013. Vanhan version asiakkaita on enää muutama jäljellä.

Syyt vanhan version tuen lopettamiseen ovat asiakastarpeisiin vastaaminen, tämän päivän tietosuojavaatimukset ja vanhentunut teknologia. Nykyversio on edellistä versiota helpompi käyttää ja se sisältää entistä paremmat tietosuojakäytännöt.

Mikäli version vaihto on vielä sopimatta, pyydämme nyt pikaista yhteydenottoa Tommi Hyyryseen puhelimitse 040 525 4211 tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Expakin kirjoitus Digiarjessa-blogissa

Tommi Hyyrynen toimi vieraskynänä ja kirjoitti Digian Digiarjessa-blogiin ennustamisesta jatkuvan muutoksen virrassa. Kirjoituksessa on käytännön vinkkejä ja tehtävälista ennusteiden laadun parantamiseen.

Digiarjessa blogikirjoitus löytyy täältä (LINKKI).

Blogissa sivutaan myös Expakin ja Digian yhteisiä asiakascaseja ennusteiden käyttöönotoista ja hyödyistä. Pääset suoraan Airam Electric Oy Ab:n ja VILPE Oy:n casemateriaaleihin tästä (LINKKI).

 

Tuen aukioloajat joulupyhien aikana

Vuoden 2018 loppuvuoden juhlapyhät osuvat viikon alulle pidentäen monen viikonloppua.

Expakin tuki on suljettuna joulupyhinä 24.-26.12.2018 sekä uudenvuodenpäivänä 1.1.2019.

Muuten palvelemme asiakkaitamme normaalisti arkisin.

 

 

KIITÄMME KAIKKIA ASIAKKAITA JA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

HYVÄSTÄ YHTEISTYÖSTÄ VUONNA 2018.

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYSTÄ VUOTEEN 2019!