tiistai, 12 helmikuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, helmikuu 2019

Uudet tilat, Mobiiliversio, Ruotsin markkinat, Näkymät 2019

 

Expakin uusi vuosi uusissa tiloissa

Muutimme uusiin tiloihin vuodenvaihteessa. Expakin uudet toimistotilat sijaitsevat Sörnäisissä, Kalasataman Kummelissa. Käyntiosoitteemme on Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki.
Tervetuloa!

Yhteystiedot ja saapumisohjeet ovat nyt myös päivitettyinä sivuillemme: www.expak.fi/yritys

 

 

Anna palautetta Expak-mobiiliversiosta

Olemme julkaisseet Expakista mobiililaitteille version koekäyttöön. Expakin kirjautumissivuilla mobiililaitteet ohjataan automaattisesti mobiiliversioon. Pääset mobiiliversioon avaamalla kännykän www-selaimen ja kirjoittamalla osoiteriville login.expak.fi. Mobiiliversio on suunniteltu raporttien ja kuvaajien katseluun. 

Kokeilethan uutta mobiiliversiota ja lähetä sen jälkeen meille palautetta siitä. Palaute on hyvin tarpeellista palvelumme jatkokehittämisen kannalta. Ohessa vielä linkki palautteen antamista varten https://survey.zohopublic.com/zs/B0CN8w Kiitos!

 

Marika aloitti Expakin markkinoinnissa 

Uudet tuulet alkoivat puhaltaa myös markkinoinnin osalta, kun Marika de Silva aloitti Expakilla markkinoinnin tehtävissä. Marikalla on innostunut ja positiivinen asenne markinointiin, hänelle hankalimmatkin haasteet ovat vain tehty ratkaistaviksi. Ennen Expakille tuloa Marika on työskennellyt Stockmann Oyj Abp:lla ja Hong Kong Suomi Oy:lla.
Onnea Marikalle uusiin haasteisiin!

 

 

Expak Logy Conferencessa

LOGY Conference 2019 kansoitti Finlandia-talon ja Silja Europan logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisilla 7. ja 8.2.2019. Expak oli mukana yhteistyökumppanina vuoden tärkeimmässä alan tapahtumassa. Tapahtuman teemana oli tänä vuonna Transform your competences 2020´s. 

Expak kiittää Logy Ry:ta, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hienosta Conferencesta 2019.
Lisätietoa Logy Conferencesta: http://www.logy.fi/logy-conference-2019.html

 

 

Expak 2018 - Ruotsin markkinat avautuivat

Expakin vuosi 2018 sujui tavoitteiden mukaisesti. Expak-ohjelman käyttö lisääntyi yli 30%. Liikevaihto ja henkilöstömäärä kasvoivat sekä tulos parani. Lisäksi Expak-ohjelma uudistui vuoden aikana merkittävästi, kun tuotekehitys toi ohjelmaan 320 muutosta ja parannusta.

Suurin ilon aiheemme vuonna 2018 oli Ruotsin markkinoinnin avaus. Essve Produkter ja VDL ottivat Expakin käyttöön Ruotsissa. Tällä hetkellä näkymät Ruotsin markkinoiden suhteen ovat positiivisia ja Expakista on tehty ruotsinkielinen versio. Asiakkaamme kohtaavat Ruotsissa samat toimitusketjun hallinnan haasteet, och nu förstår vi Expak-termer också på svenska.

Expakin näkymät 2019

Vuoden 2019 painopisteitä ovat Expak-ohjelman käytön kasvu sekä hyvän asiakaspalvelun tukeminen. Tavoitteisiin pääsemme resursseja ja osaamista kasvattamalla, toimintamalleja parantamalla ja online-ympäristöä kehittämällä. Expakin liiketoiminta jatkaa kasvuaan uusien asiakkaiden myötä ja vanhojen asiakkaiden pysyessä tyytyväisinä Expakin käyttäjinä.

 

  TYÖNILOA KEVÄÄLLE 2019!