tiistai, 20 helmikuu 2018

Uutiskirje, Expak Systems Oy, helmikuu 2018

 

Uutiskirje 2/2018 - versiopäivitys 22.2. ja uusi vahvistus tiimiin

Expakin vuosi 2018 on alkanut vauhdikkaasti. Expakin käyttäjät laittoivat taas ennätykset uusiksi ja kirjautumiskertoja palveluun tehtiin tammikuun aikana yli 4 600 kpl, joka on lähes kolmanneksen enemmän kuin vuosi sitten tammikuussa. Kiitos aktiivisesta käytöstä! Tässä viestissä on tietoa alkuvuoden tärkeimmistä tapahtumista Expakilla. 

Expak versiopäivitys 22.2. 

Tuleva Expak versiopäivitys tuo mukanaan monia merkittäviä muutoksia. Tämän version näkyvin muutos on Asetukset-välilehden muutos alasvetovalikoksi. Muita uusia toiminnallisuuksia ovat mm. ristiintaulukointi, välisummat ja muokattavat taulukon alalaidan yhteenvedot. Lisätietoa päivityksen muutoksista saat tukisivuiltamme.

Expakin tiimi on saanut uuden vahvistuksen

Harri Mölsä on aloittanut Expakilla teknisen asiantuntijan tehtävissä. Harri on aikaisemmin toiminut tuotannon kehittämisen parissa. Häneltä löytyy osaamista niin tuotannon järjestelmistä kuin käytännön tehtävistäkin. Harri on työskennellyt aiemmin yrityksissä kuten Murata Electronics Oy, Konecranes Oyj ja Plastoco Oy. Harrin tavoitatte parhaiten asiakastuesta. Jatkossa hänet tullaan myös näkemään uusien asiakasprojektien parissa. Tervetuloa tiimiin Harri!

Asiakaspalvelu ja tuki

Monet Expakin käyttäjät ovat löytäneet omakseen tuki-chatin, joka sijaitsee osoitteessa www.expak.fi/tuki. Sivun alalaidasta löytyvä chat-ikkuna on nopea tapa saada apua tai neuvoja. Voit olla yhteydessä tukeen myös sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon 045 125 2766.

Kehitysterveisin,
Expakin väki