keskiviikko, 28 elokuu 2019

Uutiskirje, Expak Systems Oy, elokuu 2019

Elokuun tuotepäivitys, Käyttäjäpäivä 1.10., Käyttäjätarina video – VILPE Oy, Expakin artikkeli Ite wikissä

 

Expakin elokuun tuotepäivitys

Viimeisin Expakin tuotantoon vienti toi jälleen käyttäjilleen uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Lisäksi päivitimme KendoUI käyttöliittymäkomponentin, toteutimme parannuksia mm. hakuehtoihin ja teimme virheiden korjauksia.

Katso tarkemmat muutokset ajankohtaista osiostamme: (LINKKI)

 

 

 

 

Käyttäjäpäivä 1.10. – Vihreä Toimitusketjun Hallinta

Syksyn saapuessa Käyttäjäpäivä lähestyy. Ole Lean & Green. Expakin Vihreä Toimitusketjun Hallinta -tapahtuma 2019 järjestetään 1.10. Messukeskuksessa. Haasta itsesi vastuullisempaan toimintaan ja tule mukaan tähän mielenkiintoiseen päivään, joka on täynnä huippu esityksiä, mm. Kotipizzan Tommi Tervanen, sekä ajatuksia herätteleviä keskusteluja. Päivän käytännön caset antavat uusia näkemyksiä johtamiseen ja kilpailukykyisempään toimintaan. Näemmehän siis 1.10.

Tapahtuma on maksuton Expakin käyttäjille ja kutsuvieraille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtuman kotisivuilta ja ilmoittautuminen: (LINKKI)

 

 

Käyttäjätarina video – VILPE Oy 

Syyskauden ensimmäinen Expakin Käyttäjätarina video – case VILPE Oy on nyt julkaistu. Video on nähtävillä etusivullamme sekä Youtube- kanavalla. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme kertovat itse Expakin käyttökokemuksista ja tuloksista. Tutustu ja jaa tarinaa!

Katso video etusivuiltamme: (LINKKI) tai Youtube -kanavalta: (LINKKI)
Tutustu VILPE Oy:n Menestystarinaan asiakkaitamme osiosta: (LINKKI)

Kiitokset Harri Heiskaselle, Niko Sarapäälle ja VILPE Oy:lle sekä kaikille videon tekoon osallistuneille!

Jos haluat jakaa oman Expak tarinasi, otathan yhteyttä markkinointiimme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Haluamme kertoa asiakastarinan aina asiakasyrityksen mukaan siten, että se tukee asiakkaan omaa markkinointia ja viestintää. 

 

Expakin artikkeli Ite wikissä 

Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle? Mitä hyötyä toimitusketjun hallinnan ratkaisusta on? Ite wikissä 15.8 julkaistu artikkeli käsittelee yritysten toimitusketjun hallintaa tarpeiden ja ratkaisujen näkökulmista. 

Toimitusketjun Hallinnan ratkaisujen käyttötarve syntyy usein tarpeesta parantaa tuotteiden saatavuutta asiakkaille sekä halusta nostaa koko toimitusketju ja toimintamallit uudelle tasolle. Expak tuo toimitusketjun hallintaan automaattiset laskennat ja läpinäkyvyyden kaikille tasoille – asiakkaista toimittajiin, aina raaka-aineisiin asti.

Lue artikkeli Ite wikistä: (LINKKI)

 

 

       Kehitysterveisin,