maanantai, 24 helmikuu 2020

Uusia asiakkaita kaupan ja valmistavan teollisuuden aloilta

Olemme saaneet lukuisia uusia kaupan alan ja valmistavan teollisuuden asiakkaita viimeisen vuoden aikana. Esimerkiksi Footbalance System Oy, Teknocalor Oy Ab, Porin Leipä Oy ja Medifon Oy ovat ottaneet käyttöönsä Expakin ratkaisun toimitusketjun hallintaan. Kiitos kaikille uusille asiakkaillemme hyvin alkaneesta yhteistyöstä!

FootBalance System Oy - 100% yksilöllisiä pohjallisia ja tukituotteita

Yrityksen tarina alkaa vuodesta 2003. Alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti Erkki Hakkala oli perustanut Diacorin lääkäriasemalle alaraaja-analyysiyksikön. Yksikköä vetäessään hän sai ajatuksen kehittää modernimman ja kustannustehokkaamman menetelmän potilaiden auttamiseen. Hakkala perusti FootBalancen tavoitteenaan tarjota maailman jokaiselle jalalle hyvinvointia ja liikkumista edistävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset, joita myydään yli 50 maassa, 6 maan osassa ja yli 1 500 liikkeessä. Jälleenmyyjinä urheilu- ja jalkineliikkeet sekä tavaratalot ja fysioterapiaklinikat. Kaikki tuotteet on suunniteltu Suomessa. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Alankomaissa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.
Tutustu »  FootBalanceen yrityksen sivuilla


Teknocalor Oy Ab - talotekniikan asiantuntija

Vuonna 1958 perustettu perheomisteinen Teknocalor on toiminut nyt jo liki kuudenkymmenen vuoden ajan kehittäen jatkuvasti toimintaansa. Yritys tuo maahan talotekniikan alan arvostetuimpia tuotemerkkejä ja ylläpitää verkkokauppaa, jossa asiakas näkee tuotteiden reaaliaikaiset saatavuustiedot ja itselleen yksilöidyn hinnoittelun. Tuoteportfolio koostuu neljästä toimialasta: ilmanvaihto, lv, mittaaminen ja suodattaminen. Lisäksi saatavilla on teknistä tukea tuotteisiin liittyvän dokumenttipankin sekä mitoitusohjelmien muodossa.
Tutustu » Teknocaloriin yrityksen sivuilla 

Porin Leipä - rouhevia herkkuja rehdisti ja ennakkoluulottomasti

Porin Leipä Oy on leiponut makuelämyksiä asiakkailleen jo yli 70 vuotta. Osakeyhtiöön kuuluu kaksi leipomoa: Porin Leipä ja konditoriaosaamisestaan tunnettu Sarpi. Leipomot työllistävät yhteensä 160 ihmistä ja ovat yhdessä saavuttaneet aseman Satakunnan johtavana päivittäistavara- ja suurkeittiötoimittajana. Ruokaleipien lisäksi Porin Leipä on erikoistunut ohuttuotteiden, kuten pitsapohjien valmistukseen ja pakasteleivontaan.
Tutustu » Porin Leipään yrityksen sivuilla 


Medifon Oy - apteekkien oma tukkukauppa

Medifon on Suomen Apteekkariliiton omistama yhtiö, joka toimii lääke- ja terveysalan tukkukauppana, jakelijana sekä maahantuojana. Yritys vastaa myös APTEEKKI-tuotesarjan kehittämisestä ja markkinoinnista. Medifonin verkkokaupan kautta satojen valmistajien tuotteet ovat apteekkien ja muiden terveystuotteita myyvien yritysten saatavilla. 
Tutustu » Medifoniin yrityksen sivuilla