perjantai, 28 joulukuu 2018

Rekrytointi: toimitusketjun hallinnan asiantuntija

Expak Toimitusketjun hallinta kasvaa ja laajenee uusille markkinoille. Haemme joukkoomme asiantuntijaa vastaamaan Microsoft Dynamics ja Digia Enterprise -asiakkaidemme toimituksista ja konsultoinnista. Tunnet tukku- ja verkkokaupan hankinnan ja logistiikan kuin omat taskusi ja sinulla on kykyä kehittää asiakkaidemme materiaali- ja tietovirtoja. Tärkeintä on, että sinulla on jo erityisosaamista tai halua kehittyä kovan luokan hankinnan ja logistiikan osaajaksi. Sinulla kykyä auttaa asiakkaitamme eteenpäin ja omaat perustason teknisen ymmärryksen. Kokemuksesi voi olla myös muista ERP-järjestelmistä.

KUVAUS

Etsimme asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Expak Systems Oy:lle Helsingin Sörnäisiin. Tehtävä edellyttää kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle.

TYÖTEHTÄVÄT

Vastaat asiakkaille Expak-toimituksista, konsultoinnista ja palvelupyyntöjen toteutuksesta. Työ on pääosin Expakin toimituksia ja kehitystyötä, asiakasneuvontaa ja teknistä kehitystyötä. Työtehtävissä sinua tukee tiimi kokeneita ammattilaisia ja osaavia asiantuntijoita. .

Tyypillisiä työtehtäviä:

  • Expak toimitukset: projektin hallinta, toteutukset, käytön opastus 
  • Toimituksen jälkeiset palvelupyynnöt, määrittelyt, muutostöiden toteutus ja käyttöönotot
  • Asiakasneuvonta, virhetilanteet

OSAAMINEN

Etsimällämme henkilöllä on osaaminen hankinnan ja logistiikan kehittämiseen. Hän hallitsee toimitusketjujen materiaali- ja tietovirrat. Emme etsi teknistä gurua, vaan toimitusketjun hallinnan rautaista ammattilaista, jolla on myös perustason tekninen ymmärrys ERP-järjestelmistä. Hallitset kehitystyöt ja konsultoinnin asiakkaita kuunnellen, nautit ongelmanratkaisusta ja viet asiat maaliin. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin ja hollannin kielen osaaminen nähdään etuina. Työ edellyttää hyvää ymmärrystä tuotannosta, ostotoiminnasta sekä varastoinnista. Lisäksi perustason osaaminen SQL-kyselyistä on työssä avuksi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

  • Aloitus: Mahdollisimman pian
  • Työmäärä: Kokoaikainen
  • Kesto: Vakituinen
  • Sijainti: Sörnäinen
  • Palkka: Sopimuksen & aiemman kokemuksen mukaan

Expak Systems Oy

Expak Systems Oy on toimitusketjun tehostamisen asiantuntija. Yhtiö kehittää ja toimittaa valmisohjelmaa kaupan ja teollisuuden toimitusketjun hallintaan (SCM). Yhtiö kasvaa kannattavasti ja luottoluokitus on AA-luokka (2018). Suomessa asiakkaitamme ovat esimerkiksi Airam, Berner ja Finlayson sekä Ruotsissa Essve ja VDL. Päätoimipaikka on Helsingin Sörnäisissä. 

Rekytointia hoitaa Barona

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitus julkaistu: Barona Careers