keskiviikko, 22 tammikuu 2014

Rekrytointi: Tekninen asiantuntija

Expak Systems Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka kehittää A+ | Ohjelmaa pilvipalveluna. Tällä hetkellä 200 yritystä ja organisaatiota käyttää A+ | Ohjelmaa toiminnan suunnitteluun, seurantaan ja ennakointiin (Sales and Operations Planning) ja toimitusketjun hallintaan (Supply Chain Management). Asiakkaamme toimivat kaupan ja teollisuuden aloilla sekä julkishallinnossa Suomessa ja lähimarkkinoilla.

Etsimme nyt

Teknistä asiantuntijaa

Olet osa tuotantotiimiämme. Huolehdit osaltasi asiakkaiden tuotantoympäristöistä ja toimitusten teknisistä toteutuksista. Sinulla on kykyä hahmottaa teknisiä ratkaisuja, luoda tiedonsiirtorutiineja ja SQL-kyselyjä tietokannoista. Osaamisesi avulla voit tuoda myös oman panoksen tuotekehitykseemme.

Työssä menestyminen edellyttää ohjelmointitaitoja, kuten C# tai Javascript , sekä ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmistä. Voit olla tulevaisuuden tekijä tai kokenut asiantuntija - tärkeintä on vahva halusi kehittyä ammattilaisena. Toivomme sinulta aktiivista, tarkkaa ja oma-aloitteista lähestymistä työntekoon, tiimityötaidot ja kykyä puhua asiakkaan kielellä.

Arvostammme kokemustasi toiminnanohjausjärjestelmistä, Microsoft-palvelinympäristöistä ja VPN-teknologoista. Eduksesi katsomme kokemuksen Microsoft-teknologioista, SQL-kyselyjen teosta ja web-sovellusten kehittämisestä.
Kiinnostuitko? Hae heti.

Hakemukset ja lisätietoja valintaprosessista:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 040 575 5899