tiistai, 08 tammikuu 2013

Rekrytointi: ohjelmistokehittäjä (C#, Java)

Oletko parhaimmillasi web-sovellusten kehityksessä? Haluatko asiantuntijaroolin kasvavassa yrityksessä, jossa saat oman äänesi kuuluviin ja työstäsi suoraa asiakaspalautetta?

Expak Systems Oy on kasvava suomalainen ohjelmistotalo, joka tekee A+ | ohjelmistoja toimitusketjun ohjaukseen (SCM) ja raportointiin. Liikevaihto 2012 päättyneellä tilikaudella oli 0,9 milj. euroa ja käyttäjiä on yli tuhat, yli 20 eri toimialalla. Asiakkaitamme ovat mm. Berner Oy, Helsingin Kaupunki ja Pukkila Oy Ab.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

Ohjelmistokehittäjää (C#, Java)

Olet keskeinen osa tuotekehitystä. Osaat web-suunnittelumalleja ja sovelluskehitystä. Sinulla on kykyä hahmottaa asiakkaiden tilanteet, ymmärrät toiminnanohjausjärjestelmien toiminnallisuutta ja teet sujuvasti SQL-kyselyjä tietokannoista. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tuotekehityksen toteutus ja asiakasprojektien teknisten töiden teko. Osaamisesi ja kokemuksesi kautta tuot merkittävän lisäpanoksen tuotteidemme ja toimintamme kehittämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää ohjelmoinnin osaamista (C#, Java, Javascript), tietokantojen tuntemusta sekä osaamista SQL-kyselyjen tekemisestä. Toivomme sinulta aktiivista, tarkkaa ja oma-aloitteista lähestymistä työntekoon, sillä kannat vastuuta myös itsenäisellä otteella.

Arvostamme mahdollista osaamistasi tietojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Eduksesi katsomme kokemuksen Microsoft-teknologioista. Voit olla kokenut asiantuntija tai tulevaisuuden tekijä – tärkeintä on vahva halusi kehittyä ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään kehityksen aallonharjalla. Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumiseen ja ammattitaitonsa kehittämiseen. Arvostamme mahdollisesti hankkimiasi MS-sertifikaatteja ja tarjoamme myös mahdollisuuden niiden suorittamiseen työsi ohessa.

Kiinnostuitko?
Hae heti – hakemukset ja lisätietoja valintaprosessista: Henri Pynnönen ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 541 9909) Saranen Consulting Oy:stä.