maanantai, 18 helmikuu 2019

Rekrytointi: Hankinnan ja logistiikan osaaja

Etsimme asiantuntijaa Expakin yritysasiakkaiden asiakaspalveluun ja tuotantoympäristön ylläpitoon. Toiminnan kasvaessa ja laajentuessa uusille markkinoille haemme lisää osaavia tekijöitä asiantuntevaan tiimiin. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

KUVAUS

Etsimme työntekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Expak Systems Oy:lle Helsingin Sörnäisiin. Tehtävä edellyttää hyvää ymmärrystä tukkukaupan ostoprosesseista. Emme etsi teknistä gurua, vaan hankinnan ja logistiikan osaajaa, jolla on myös perustason tekninen ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmistä ja tietokannoista. Sinulla on kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Tehtävästä on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa oman mielenkiinnon mukaan esimerkiksi palvelupäälliköksi tai konsultiksi. Turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet toimimaan osana tuotantotiimiä, jossa vastaat asiakkaille heidän palvelupyynnöistä ja tuotantoympäristöjen toimivuudesta. Tukipyyntöjä tulee monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työ on pääosin asiakkaista huolehtimista, asiakasneuvontaa, tukea ja ylläpitoa. Työtehtävissä sinua tukee kokeneet alan ammattilaiset ja osaavat tekniset asiantuntijat.

Tyypillisiä työtehtäviä

  • Sovelluksen käytön opastus
  • Virhetilanteiden selvittäminen, korjaaminen, kommunikointi
  • Uusien tietojen lisääminen sovellukseen
  • Käyttäjätunnusten ja oikeuksien hallinta

OSAAMINEN

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asiakaspalveluasenne, hän tuntee tukkukaupan osto- ja varastointitoiminnot ja omaa perustason teknisen ymmärryksen järjestelmäympäristöistä sekä SQL-tietokannoista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä oppia uutta, halua ongelman ratkaisuun sekä tarkkuutta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on eduksi päivittäisissä tehtävissä.

  • Aloitus: Heti
  • Työmäärä: Kokoaikainen
  • Kesto: Vakituinen
  • Sijainti: Sörnäinen, Helsinki
  • Palkka: Sopimuksen mukaan

EXPAK SYSTEMS OY

Expak Systems Oy on toimitusketjun tehostamisen asiantuntija. Yhtiö kehittää ja toimittaa valmisohjelmaa kaupan ja teollisuuden toimitusketjun hallintaan (SCM). Yhtiö kasvaa kannattavasti ja luottoluokitus on AA-luokka (2018). Suomessa asiakkaitamme ovat esimerkiksi Airam ja Finlayson, Ruotsissa Essve ja VDL. 

Lisätietoja valintaprosessista: HR-konsultti, Barona IT, 040 7405 135 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa yrityksestä ja tehtävästä antaa Tommi Hyyrynen, toimitusjohtaja, numerosta 040 525 4211