maanantai, 15 joulukuu 2014

Pilvipalvelu saatavana myös Elisan sovelluskaupasta ja AppDirect markkinapaikalta

Expak Systems Oy A+ | Pilvipalvelun jakelu laajenee uusilla markkinapaikoilla Elisa Pilvi -sovelluskaupalla ja AppDirectilla A+ | Pilvipalvelu on ensimmäinen SCM sovellus AppDirectin globaalilla markkinapaikalla.

Elisa Pilvi -sovelluskauppa tarjoaa uuden yhteistyön muodon Elisan uusille ja vanhoille kumppaneille.

Elisa Pilvi -sovelluskaupan kautta sovelluskumppani saa palveluilleen uuden myyntikanavan ja samalla käyttöönsä Elisan ja Elisa Appelsiinin markkinointikoneen ja myyntivoiman.

Elisa Pilvi -sovelluskaupan teknologia-alustan suunnittelija on AppDirect, jolla on asiakkainaan johtavat teleoperaattorit ympäri maailman. Esimerkiksi Deutsche Telecom, Swisscom, Comcast ja AT&T ovat rakentaneet sovelluskauppansa saman pilvimeklarointialustan päälle kuin Elisa Pilvi. Elisa Pilvi –sovelluskauppakonsepti ja -teknologia istuu parhaiten modernille ohjelmistoyritykselle, jonka palvelu toimii sujuvasti verkossa ja jonka käyttäjähallinta ja ratkaisun tekniset rajapinnat ovat riittävän kypsiä pilvimeklarointimalliin.

Lisätietoa Esa Tornikoski, Business Lead, Appelsiini Finland Oy, p. 050 526 7506, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tommi Hyyrynen, Toimitusjohtaja, Expak Systems Oy, p. 040 525 4211, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.