maanantai, 23 joulukuu 2019

Oy Nobsh Ab yhdeksi Expakin omistajaksi

     

Malja yhteistyölle - kuvassa Jyrki Salmivuori, Jukka Plattonen, Jonni Friman, Mats Danielsson, Lauri Puolanne ja Tommi Hyyrynen

Expakin historian paras vuosi

Olemme innoissamme. Vuosi 2019 on ollut Expakin paras. Expakin liikevaihdon ja kannattavuuden kasvu jatkuu vakaana ja jatkuva vuosilaskutus (annual recurring revenue, ARR) kasvaa yli kaksikymmentä prosenttia vuosittain.

Muutoksia omistuksessa ja ratkaisuyhteistyö

Nyt vuoden päättyessä Oy Nobsh Ab:sta tulee yksi Expakin omistajista. Samalla Expak-ratkaisun kehitys vahvistuu merkittävästi Nobshin Jonni Frimanilla ja Marcus Rosenbackilla. Yhteistyössä hyökkäämme kohti tulevaisuuden kasvua ja kansainvälistymistä. Kehitämme yhdessä asiakastarjontaa tekemällä uusia, helppokäyttöisiä ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme toimitusketjun hallinnan tarpeisiin.

Hallituksen kokoonpano uudistuu

Haluamme kiittää vuosien hyvästä yhteistyöstä vakaan SaaS-liiketoiminnan rakentamisessa Lauri Puolannetta ja Jukka Plattosta, jotka jäävät tässä yhteydessä pois Expakin hallituksesta. Lauri Puolanteen tilalla hallituksen puheenjohtajana aloittaa Tommi Hyyrynen ja Jukka Plattosen tilalle uudeksi hallituksen jäseneksi on nimitetty Jonni Friman. Pysy kuulolla, koska uutta on tulossa. Tiedotamme lisää tiimin vahvistuksista ja uusista ratkaisuista kevään 2020 aikana.

Expakin tiimi toivottaa hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Lisätietoja

Tommi Hyyrynen, toimitusjohtaja, Expak Systems Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 40 525 4211

Jonni Friman, hallituksen puheenjohtaja, Oy Nobsh Ab
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 40 358 16 90

www.nobsh.fi