perjantai, 30 maaliskuu 2012

Maxipoint Oy tiivistää yhteistyötä Expakin kanssa

MaxiPoint Oy ja Expak Systems Oy tiivistävät yhteistyötään teollisuuden kunnossapito liiketoiminnassa. Samalla MaxiPoint siirtyi Expak Systemsin vähemmistöomistajaksi. Uudelleenjärjestely ei aiheuta muutoksia yritysten nykyisille asiakkaille.

IT-ohjelmisto- ja palveluyritys MaxiPoint Oy keskittyy jatkossa kunnossapidon ja MRO-varastojen optimoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ratkaisuihin sekä niiden myyntiin ja toimituksiin. Expakin A+ ohjelmistot on kehitetty vastaamaan juuri näihin tarpeisiin.

A+ Ratkaisut ovat järjestelmäriippumattomia ja niitä voidaan ajaa erp- ja eam-järjestelmien (esim. Maximo, SAP, Axapta) päällä. MaxiPoint on toteuttanut rajapinnan, jolla Maximon eri versioiden tarvittavat varasto- ja nimiketiedot voidaan siirtää ja muokata Expak-muotoon ja sen laskentapalvelimelle. Tyypillisesti kohteena ovat oman kunnossapidon varastot ja kunnossapidon palveluntarjoajien varastot.

Expak-järjestelmiä käytetään myös service-liiketoiminnan harjoittajien varastojen optimointiin ja ennustamiseen. Järjestelmä voidaan toteuttaa myös palveluna ja varastot itse voivat fyysisesti sijaita eri puolilla maailmaa.

Lisätiedot:
Expak Systems Oy, toimitusjohtaja Tommi Hyyrynen p. 040 525 4211
MaxiPoint Oy, toimitusjohtaja Jukka Plattonen p.0400 603 827