torstai, 26 huhtikuu 2018

Expak ja LJK aloittivat yhteistyön

Expak Systems Oy on aloittanut yhteistyön Liikkeenjohdon Konsultti ry:n kanssa. Etsimme LJK:n kautta toimitusketjun hallinnan prosessi- ja kehityskonsultteja tekemään tulosta asiakkaillemme. Haku on jatkuvaa ja toivommekin erityisesti kokeneiden, teollisuuden ja kaupan aloja hyvin tuntevien ja näiden prosesseja hallitsevien osaajien ottavan haasteen vastaan. Expak-yhteistyö tuo konsultin palveluvalikoimaan modernit pilvipalvelut, palvelutyölaskutuksen ja tasaista tulovirtaa jatkuvilla kuukausiveloituksilla. Expakilla on pysyvät ja kasvavat asiakkuudet: vuonna 2017 Expakin asiakaspysyvyys oli 96 % ja jatkuvat veloitukset kasvoivat 19 %.

Haemme kahden tyyppisiä konsultteja. Etsimme prosessikonsultteja, jotka toimisivat asiakkaan kehityskumppaneina asiantuntijana, ei-teknisessä roolissa.  Haemme myös kehityskonsultteja, jotka vastaisivat lisäksi kehitystöiden teknisestä toteutuksesta. Konsultti toimii läheisessä yhteistyössä Expakin tiimin kanssa. Konsulttien roolien tarkemmat kuvaukset ja vaatimukset löytyvät alasivulta expak.fi/ljk

Yhteistyön juhlistamiseksi Expak on mukana tulevassa LJK:n kesäseminaarissa 11.6. klo 14.30 alkavassa kumppaneiden osiossa kertomassa omista konsulttitarpeistaan. Kesäseminaarista enemmän LJK:n omilla sivuilla.