keskiviikko, 26 syyskuu 2018

Kiitos Käyttäjäpäivästä 2018 - materiaalit ja palaute

Expak kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita antoisasta päivästä!

26.9.2018 järjestetty Expakin Käyttäjäpäivä oli kaikille antoisa tapahtuma. Päivän teemana olleet tekoäly ja älykäs tekeminen kokosivat salin täyteen johtoa, asiantuntijoita ja kehityksestä vastaavia. Päivä alkoi Tommi Hyyrysen alustuksella päivän aiheisiin ja uusien palvelujen sekä kumppaneiden esittelyllä. Antti Merilehdon lennokas puheenvuoro tekoälystä tempaisi mukaansa jonka jälkeen Image Wearin Mari Kuukkula kertoi heidän muutoksestaan ennusteisiin. Mari selvitti konkreettisesti muutoksen onnistumisen edellytyksiä ja vaikutuksia.

Lounaan jälkeen oli Expakin asiaa; tuotekehitystä ja ratkaisun esittelyä. SK Tuotteen Harri Heiskanen ja Niko Sarapää esittelivät heidän tuotannonsuunnittelun ja varastonohjauksensa kehitystyötä ja näistä saatuja hyviä tuloksia. Leanwaren Janne Viinikkala ja Ropposen Mika täydensivät päivän kuvaa tiedolla johtamisesta.

 

Esitysmateriaali

Alkusanat - Tommi Hyyrynen, Toimitusjohtaja, Expak Systems Oy

Tekoäly tänään - tarua vai totta? - Antti Merilehto, Tekoälyn matkaopas, Finch Finland

Asiakascase: Katse eteenpäin - muutos historiatiedosta ennusteisiin - Mari Kuukkula, Liiketoimintayksikön johtaja, Image Wear Oy

Asiakascase: Oikeita tuotteita oikeaan aikaan - toimitusvarmuus 99,97%iin - Harri Heiskanen (työnjohtaja) ja Niko Sarapää (tuotekehityksen ja tuotannon projekti-insinööri), SK Tuote Oy

Älyä varastoon - Janne Viinikkala, Toimitusjohtaja, Leanware Oy

Hankinta asiakkaan elikaaren mukaan - Mika Ropponen, Hallituksen puheenjohtaja, Innoman Oy

 

Kiitos palautteesta

Kehitämme tapahtumaa saamamme palautteen perusteella. Kiitos vastauksista!

Palautekyselyyn vastanneiden antama arvosana tapahtumalle oli 4,2 (asteikolla 1-5). Vastanneiden kesken arvottiin Antti Merilehdon Tekoäly: Matkaopas Johtajalle-kirjaa.

 

Kuvia tapahtumasta