maanantai, 11 huhtikuu 2011

Juniorikonsultti tilaus-toimitusketjun (SCM) -optimointiratkaisut

Tarjoamme töitä valmistumassa oleville, vastavalmistuneille tai uutta uraa harkitseville. Tämä on tilaisuus näyttää kykysi ja kehittyä tilaus-toimitusketjun hallinnan ja varasto-optimoinnin ammattilaiseksi.

Expak Systems Oy on toimittaa raportointi-, optimointi- ja ennusteohjelmistoja sekä konsultointipalveluja teollisuudelle ja tukkukaupalle. Expakin ratkaisut vapauttavat pääomaa liiketoimintaan ja säästävät työaikaa. Expak-ohjelmistoja on käytössä reilusti yli sadalla asiakkaalla, yli kahdellakymmenellä eri toimialalla. Tällä hetkellä liiketoimintamme on yli 100% vuosikasvussa ja tarvitsemme riveihimme tavoitteellista henkilöä Juniorikonsultiksi tilaus-toimitusketjun (SCM) -optimointiratkaisuille

Vastuualueenasi on alkuvaiheessa tilaus-toimitusketju (SCM) -projektien sekä myynnin tukitehtävät. Työssäsi sovit datojen siirrosta, teet itsenäisesti varastoanalyyseja ja sovit asiakkaiden kanssa projektipalavereita. Kommunikoit asiakkaille aikatauluista, projektien edistymisistä ja sovittujen projektiosuuksien toteutuksesta. Tarkempi tehtävän sisältö ja palkkaus sovitaan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Osaamisesi kautta tuot lisäpanoksen liiketoiminnan kehittämiseen sekä uusien toimintatapojen luomiseen. Tehtävä antaa oivan mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi ja antaa avaimet oman verkoston rakentamiselle. Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvalle henkilökohtaiselle kehitykselle ja oppimiselle sekä oman urapolun kasvavassa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassamme.

Edellytämme tehtäviin hakevilta

  • Analyyttisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Halua ja kykyä työskennellä tavoitteellisessa tehtävässä, jota mitataan ja jossa noudatetaan aikatauluja
  • Motivoitunutta, positiivista ja itsenäistä otetta työhön
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Nopeaa oppimiskykyä, kykyä ymmärtää asiakastarpeita ja liiketoimintaprosesseja
  • Hyvät tietotekniset perusvalmiudet. Eduksi aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä ja data-analyysien teosta. Minimissään MS Officen hyvä tuntemus.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

to 14.4. klo 15-17, pe 15.4 klo 12-17, ma 18.4. klo 15-17, ti 19.4. klo 15-17
Tommi Hyyrynen, toimitusjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 040 525 4211.