keskiviikko, 15 huhtikuu 2020

Expakin käyttö kasvaa - 7000 raja ylittyi

Yli 7000 sisäänkirjautumista Expakkiin maaliskuussa 2020. Vuosi sitten määrä oli alle 6000.

Asiakkaidemme Expakin käyttö jatkaa kasvuaan ja ennätysraja rikkoontui jälleen. Tällä mittarilla käyttäjien aktiivisuus kasvoi 22,6% verrattuna viime vuoden maaliskuuhun, jolloin sisäänkirjautumisia oli hieman yli 5700. Ohjelman käyttö on kasvanut tasaisesti viimeisen viiden vuoden ajan. 

Expakin käytön kasvu jatkuu

Käyttö näyttää kasvavan kahdesta syystä. Ensinnäkin, olemme saaneet uusia asiakkaita ja lisää käyttäjiä. Toiseksi, olemassa olevat asiakkaamme ovat lisänneet käyttäjämääriään ja käyttävät ohjelmaa aiempaa enemmän. Käytön kasvu johtuu osittain korona-tilanteesta, koska se on vaikuttanut eri tavoin asiakkaidemme tavaravirtojen, varastopuskureiden ja ostojen ohjaukseen. 

Expak auttaa ratkaisemaan korona-kriisin tilanteita ja se tuo uusia toimintatapoja päivittäiseen työhön. Asiakkaamme ovat tehneet nopeita ja rohkeita toimenpiteitä, jotta selviävät kriisiajan yli ja ovat iskussa myös sen jälkeen. Expakilla näet mitä toimitusketjussasi tapahtuu ja käsittelet aktiivisesti päivittäin vaihtuvia tilanteita. Expak tuo käytännön ratkaisuja ongelmiin. 

Expak-ohjelma on käytössä yli sadalla tukku- ja erikoiskaupan sekä valmistavan teollisuuden yrityksellä ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kiitos asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille sekä henkilökunnalle positiivisesta kehityksestä. 

Haluatko tutustua maksutta Expakin käyttöön?
Hae tunnukset ja aloita kokeilu »

Katso myös edelliset ennätysuutiset:
Yli 6000 sisäänkirjautumista »
Yli 5000 sisäänkirjautumista »