maanantai, 18 touko 2020

Expakin ajankohtaisia uutisia - toukokuu

Tulossa 20.5. webinaari, Tallenne 8.5. webinaarista, Finlaysonin juhlavuosi, Uutta tukisivulla

Webinaari 20.5. klo 14-15 Käytännön ratkaisuja vaihtelun hallintaan

Miten hallitset yllätyksiä ja muutoksia toimitusketjussa, myös poikkeustilanteessa? Entä kuinka nouset ylös kriisistä entistä vahvempana?

Ota vaikka kuppi kuumaa ja tule kuulemaan asiantuntijoidemme ajatuksia sekä käytännön esimerkkejä aiheesta - vinkkaa myös kollegallesi!

Ohjelma ja rekisteröityminen »

8.5. webinaarin tallenne ja esitysmateriaali

Limowa, Logmore ja Expak järjestivät 8.5. webinaarin. Henri Ahlqvist avasi tapahtuman kertomalla Limowan toiminnasta. Expakin Tommi Hyyrysen puheenvuoro käsitteli verkkokaupan tuotteiden saatavuuden maksimointia ja hän jakoi myös käytännön vinkkejä korona-tilanteeseen. Lopuksi Niko Polvinen esitteli Logmoren tuotteesta, jonka avulla on helppo valvoa tuotteiden lähetyksiä. 

Jos et päässyt osallistumaan webinaariin, voit katsoa koko esityksen tallenteelta.

Webinaarin tallenne ja esitysmateriaalit »

Onnittelut! Asiakkaamme Finlayson 200 vuotta

Koronan takia suunnittellut juhlallisuudet peruuntuivat. Sen sijaan syntymäpäivänsä kunniaksi Finlayson käynnisti kangasmaskien valmistuksen ja lahjoittaa niitä 10 000 kpl hoivakoteihin. Lisäksi Netrauta Finland Oy:n kanssa on menossa projekti, jonka tavoitteena on tukea ahdinkoon joutuneita kotitalouksia. Esimerkillistä yhteisvastuullisuutta ❣️

”Ilman rakkautta ja huolenpitoa mikään ei toimi ja yhteiskuntarakenteet romahtavat. Siksi toivomme, että muistamme valittamisen keskellä välittämisen ja teemme hyviä tekoja Suomen puolesta.”

Lue Finlaysonin manifesti Suomelle »

Uutta tukisivulla

Olemme päivittäneet tukisivun käyttöoppaaseen kaksi uutta lukua. Luku 13 sisältää ohjeita Expakin mobiilikäyttöön ja luvusta 14 voit lukea Expakin vakioraporteista ja niiden käytöstä.

Julkaisimme 24.4. Expak-ohjelman päivityksen. Tukisivulta löydät pdf-muotoisen ohjeistuksen uusien ominaisuuksien käytöstä.

Katso tukisivun käyttöopas ja ohjeistus »

 

Keväisin terveisin,