perjantai, 31 tammikuu 2020

Expakin ajankohtaisia uutisia - tammikuu

Uusi markkinoinnin vahvistus, Käyttäjätarina - VDL, LOGY Conference 2020, Oy Nobsh Ab, Tuotepäivitykset, AKV

Uusi vahvistus markkinointiin 

Uusi vuosi toi uusia tuulia, kun Mirkku Natunen aloitti 13.1. Expakilla markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Mirkku on markkinoinnin moniosaaja, jonka erityisosaamista on sisällöntuotanto.

Ennen Expakille tuloa Mirkku on työskenteli Surveypal Oy:lla, joka kehittää verkkopalvelua kyselyiden ja selvitysten tekemiseen. Hän on myös työskennellyt erilaisissa projektipäällikön tehtävissä, vastannut asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä. Olet lämpimästi tervetullut tiimiimme Mirkku!

Lue lisää »

Uusi Käyttäjätarina - case VDL

Olemme julkaisseet vuoden ensimmäisen Käyttäjätarina-videon VDL Bus & Coach Finland Oy:sta, joka on hollantilaisten linja-autojen maahantuonti-, markkinointi- ja myyntiyhtiö. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme kertovat itse Expakin käyttökokemuksista ja tuloksista. Kiitokset Vesa Savela ja VDL!

Katso video »

Hyvä asiakkaamme, jos haluat kertoa oman Expak-tarinasi, otathan yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käyttäjätarina-videolla saat lisää näkyvyyttä kanavissamme. 

Tutustu asiakkaisiimme »

Expak LOGY Conferencessa 2020

Expak on mukana yhteistyökumppanina vuoden tärkeimmässä alan tapahtumassa LOGY Conferencessa 2020. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään Finlandia-talolla ja M/S Viking XPRS laivalla 6. ja 7. helmikuuta ja teemana on Smart Connected World.

LOGY Conferencessa lisäät ymmärrystäsi monista liiketoimintakriittisistä osa-alueista ja kuulet uusimmista ilmiöistä ja caseista mm. logistiikan, hankinnan ja toimitusketjun hallinnan saralla.
Tule pyörähtämään ständillämme nro 3 Finlandia-talolla tai tapaamaan meitä M/S Viking XPRS laivalla.

Lisätietoa tapahtumasta »

Oy Nobsh Ab yhdeksi omistajaksi

Vuosi 2019 oli Expakin historin paras. Expakin liikevaihdon ja kannattavuuden kasvu jatkui vakaana ja jatkuva vuosilaskutus (ARR) kasvoi yli 20 %.

Vuoden 2019 päättyessä Oy Nobsh Ab:sta tuli yksi Expakin omistajista. Samalla Expakin asiantuntijaosaaminen vahvistui merkittävästi Jonni Frimanilla ja Marcus Rosenbackilla. Jatkossa kehitämme yhdessä asiakastarjontaa ja luomme uusia, laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme toimitusketjun hallinnan tarpeisiin. Kasvamme, kansainvälistymme ja palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin. 

Lue lisää »


Tuotepäivitykset ja tukisivun uudistus

Tammikuun tuotepäivitys toi parannuksia ohjelman laskentoihin ja datan käsittelyyn. Lisäksi teimme pieniä virheenkorjauksia.

Jatkossa tiedotamme tuotepäivityksistä, jotka sisältävät merkittäviä uudistuksia ja muutoksia käyttäjille, Expak-ohjelman ilmoitusosiossa ja tukisivun tuoteominaisuudet -kohdassa. Päivitämme Expakin tukisivustoa www.expak.fi/tuki jatkuvasti. Olemme tuoneet tukisivulle uuden, kattavan käyttöoppaan. Löydät sivulta myös tietoa Expakin tuotepäivityksistä sekä aiheeseen liittyviä videoita.

Katso uusi tukisivu »

 

Autetaan Kun Voidaan - Tule mukaan

Autetaan Kun Voidaan (AKV) on vapaaehtoisvoimin perustettu ryhmä, joka auttaa hädänalaisia henkilöitä sekä perheitä. Järjestimme yhdessä Lindström Investin kanssa varastotilan Kalasataman Kummeliin, johon aloimme vuoden vaihteessa vastaanottamaan AKV:lle lahjoitettua tavaraa.

Tule mukaan auttamaan. Etenkin näin alkuvuodesta avuntarve on suuri, sillä joulun jälkeen ja vuoden alun kiireissä auttamisinto usein laantuu. Otathan yhteyttä suoraan AKV:n yhteyshenkilöön: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numeroon +358 50 994 4203. AKV ottaa vastaan vaatelahjoituksia, kodintavaraa, tekstiilejä tai lahjakortteja yms. ja jakaa ne suoraan avuntarvitsijoille ilman välikäsiä. 

Tutustu AKV:n toimintaan »