keskiviikko, 19 helmikuu 2020

Expakin ajankohtaisia uutisia - helmikuu

Kutsu asiakastilaisuuteen, Maksuton käyttöopastus, LOGY Conference, Uudet asiakkaat, Suosittele Expakkia

LOGY  aamiaiskahvitilaisuudet 

Järjestämme suosittuja aamiaiskahvitilaisuuksia LOGY ry:n ja Leanware Oy:n kanssa tänä keväänä Helsingissä 17.3., Kokkolassa 25.3. ja Oulussa 26.3. Aiheena on "Vaihtelun hallinta toimitusketjussa ja materiaalilogistiikassa".
Tule kuuntelemaan, miten selkeät prosessit ja työvälineet mahdollistavat asiakaslähtöisen, laadukkaan ja tehokkaan toimitusketjun. Tilaisuuksissa esiintyvät LOGY:n edustajat, Expakin Tommi Hyyrynen ja Leanwaren Janne Viinikkala. Katso ohjelma ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Tilaisuus on maksuton asiakkaillemme ja LOGY ry:n jäsenille. 

Helsinki, LOGY Etelä »  
Kokkola, LOGY Pohjanmaa »  
Oulu, LOGY Pohjois-Suomi »

Vinkki: Tunti maksutonta käyttöopastusta

Tiesitkö, että asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada tunnin mittainen maksuton käyttöopastus yrityksesi uusille Expak-käyttäjille? Autamme mielellämme kaikissa Expakin käyttöön liittyvissä asioissa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 045 1252 766.

Olemme myös hiljaittain uudistaneet tukisivumme, joka on osoitteessa www.expak.fi/tuki. Tukisivulla on aiempaa enemmän sisältöä Expakista ja sen käytöstä sekä uusi, entistä kattavampi, käyttöopas. 

Katso uudistettu tukisivu »

LOGY Conference - parhaat palat

Expak oli mukana Finlandia-talolla 6.2. järjestetyssä LOGY Conference-tapahtumaan. Se on alan tärkein konferenssi, johon osallistui 660 logistiikka-alan ammattilaista. 

Tapahtumasta päällimmäisinä jäivät mieleen kolme ajatuksia herättävää puheenvuoroa: Peter Vesterbacka ja Tallinnan tunneli-projekti, toimitusketjun läpinäkyvyys ja Toyotan lean-ajatteluun pohjautuva zero waste-periaate. Kiitos LOGY ry, yhteistyökumppanit ja asiakkaat hienosta tapahtumasta!

Lue LOGY Conference -blogikirjoitus »

Uusia asiakkaitamme

Olemme saaneet lukuisia uusia kaupan alan ja valmistavan teollisuuden asiakkaita viimeisen vuoden aikana. Esimerkiksi Medifon Oy, Teknocalor Oy Ab, Footbalance System Oy ja Porin Leipä Oy ovat ottaneet käyttöönsä Expakin ratkaisun toimitusketjun hallintaan.

Tutustu asiakkaisiimme »

Kiitos kaikille uusille asiakkaillemme hyvin alkaneesta yhteistyöstä!

Suosittele Expakkia - se kannattaa 

Tiedätkö jonkun, jolle voisit suositella Expakkia? Suosittelu kannattaa, koska asiakkuuteen johtavista vinkeistä saat konkreettisen palkkion. Kysy lisää vinkkipalkkiosta: tommi.hyyrynen@expak tai +358 40 525 4211

Vinkkaa meille liidi ja ehdota tuttavallesi tai yhteistyökumppanillesi, että varaa Expakin esittelyajan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 396 6566.

 

Toivotamme sinulle hyvää alkavaa kevättä!