perjantai, 28 elokuu 2020

Expakin ajankohtaisia uutisia - elokuu

Expak on osa Leanwarea, Uusin Käyttäjätarina - Rönkä, Myyntipäällikkö tiimiin, Ohjelmistopäivitys

Expak on osa Leanwarea

Expak suuntaa katseensa kohti syksyä yhdessä Leanwaren kanssa. Leanware Oy on kaupan alan, teollisuuden ja logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 2019 oli n. 10 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää lähes 100 alan ammattilaista.

Expakin ja Leanwaren yhdistelmästä syntyy ainutlaatuinen palvelukokonaisuus hankinnasta sisälogistiikkaan. Voimme tarjota ratkaisut Leanware WMS, Expak SCM sekä asiantuntijapalvelut kattavasti koko toimitusketjun kehitystarpeisiin. Katso videolta miten sinä hyödyt:

Katso video »

Uusin Käyttäjätarina - case Rönkä

Käyttäjätarina Veljekset Rönkä Oy:sta valmistui heinäkuussa. Kiitokset Röngän Veikko Oljakalle ja kaikille videon tekoon osallistuneille.
Perheyritys Rönkä Oy on toiminut Kemissä jo vuodesta 1984 ja on yli 30 vuoden ajan tarjonnut kattavan valikoiman asiakkailleen laadukkaita naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteita - kestosuosikkina naudan jauheliha. Katso videolta mitä Rönkä kertoo Expakin käytöstä:

Katso Käyttäjätarina »

Hyvä asiakkaamme, jos haluat kertoa oman Expak-tarinasi, otathan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Myyntipäällikkö tiimiin

Pasi Somari aloitti Expakilla myyntipäällikkönä. Pasi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja tekee parhaillaan Master of Business Administration (MBA) -tutkintoa.

Pasilla on laaja kokemus toimitusketjun hallinnasta ja asiakasyhteistyöstä. Hän on toiminut usean vuoden ajan ostajana, ostopäällikkönä, ketjuohjauksesta vastaavana. Myyntitehtävistä asiakasrajapinnassa toimiminen on myös tuttua. Ennen Expakille tuloa Pasi on toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Tervetuloa tiimiimme!

Lue lisää »

Ohjelmistopäivitys 14.8.

Ohjelmistopäivityksen uusina ominaisuuksina tuli muun muassa tuotekortin raporttien editointi, editoitavien kenttien valintalistat ja raporttien Excel-lähetys sähköpostitse. Päivitimme lisäksi KendoUI käyttöliittymäkomponentin, teimme pienempiä parannuksia ja korjauksia.

Käyttäjille huomioksi, päivityksen aikana Expak-ohjelmaa voi käyttää normaalisti. Päivitystoimenpide aiheuttaa käyttösession katkeamisen, silloin kun päivitys viedään tuotantoon. Ohjelman käyttöä voi jatkaa normaalisti kirjautumalla uudelleen. Tukisivulta löydät listan päivityksistä sekä pdf-muotoisen ohjeistuksen uusien ominaisuuksien käytöstä. 

Uudet ominaisuudet »

 

Yhteistyöllä kohti syksyä,