maanantai, 06 kesäkuu 2011

Asiantuntija, toiminnanohjausjärjestelmät ja tietokannat

Tunnetko toiminnanohjausjärjestelmät ja tietokannat? Haluatko vastuullisen roolin kehittyvässä yrityksessä, jossa saat oman äänesi kuuluviin?

Expak on nopeasti ja kannattavasti kasvava suomalainen ohjelmistotalo, joka tekee ohjelmistoja raportoinnin ja ennusteiden automatisointiin ja tilaus-toimitusketjun optimointiin. Ratkaisuillamme on jo yli tuhat käyttäjää yli 20 eri toimialalla.Toimintamme laajentuessa etsimme nyt

TUOTEASIANTUNTIJAA

Olet Expakin kasvot asiakkaidemme suuntaan järjestelmän käyttöönoton jälkeen, joten asiakkaista huolehtiminen käy sinulta luonnostaan. Ymmärrät toiminnanohjausjärjestelmien toiminnallisuutta, huolehdit asiakkaan raportointitarpeista ja teet SQL-kyselyjä tietokannoista.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaiden raportointitarpeiden toteuttamista SQL-työkalujen avulla, asiakaspalvelun neuvonta- ja tukitehtäviä sekä testausta ja päivitystä. Osaamisesi ja kokemuksesi kautta tuot merkittävän lisäpanoksen tuotteidemme ja toimintamme kehittämiseen.

Töissäsi menestyminen edellyttää toiminnanohjausjärjestelmien ja tietokantojen tuntemusta (erityisesti Dynamics Ax, Dynamics Nav) sekä osaamista SQL-kyselyjen tekemisestä. Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista lähestymistä työntekoon, sillä kannat vastuuta myös itsenäisellä otteella.

Arvostamme mahdollista osaamistasi raportoinnin sekä logistiikan tietojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Eduksesi katsomme kokemuksen Microsoft-teknologioista sekä vaativista ylläpitotehtävistä. Voit olla kokenut asiantuntija tai tulevaisuuden tekijä – tärkeintä on vahva halusi kehittyä ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja kannustavan bonusjärjestelmän. Saat vastuullisen ja monipuolisen roolin kasvavassa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään kehityksen aallonharjalla. Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumiseen ja ammattitaitonsa kehittämiseen. Arvostamme mahdollisesti hankkimiasi MS-sertifikaatteja ja tarjoamme myös mahdollisuuden niiden suorittamiseen työsi ohessa.

Kiinnostuitko?

Hae heti tästä linkistä viimeistään 19.6.2011!

Lisätietoja valintaprosessista antaa Henri Pynnönen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 541 9909) Saranen Consulting Oy:stä maanantaina 13.6. klo 12-13.