Expakin tuki

5.3.1.3 Numeromuotoisten kenttien hakuehdot

5.3.1.3 Numeromuotoisten kenttien hakuehdot (0)

Numeromuotoisten sarakkeiden tietoja voi hakea useilla eri valinnoilla. Rajausehtoihin voi kirjata yksittäisiä tietoja tai rajata joukon tietoja hakuehtojen avulla. Hakuehdoilla voidaan rajata näytettävien tietojen määrää ja asettaa hakuehtojen mukaisille kentille erikseen rajausehto, että näytetäänkö etsitty tieto raportilla vai ei. Alle on listattu numeromuotoisissa kentissä käytössä olevat rajauksen hakuehdot:

 • On: rajausehdolla haetaan vain ne tiedot, jotka vastaavat täsmälleen hakukenttään kirjoitettua arvoa.
  Esim. jos määritetään että haetaan Avoin EUR kentästä vain ne arvot, jotka ovat täsmälleen 864,00, niin näytetään avoimesta myyntitilauskannasta vain ne asiakkaat, joiden avoimien myyntitilausten arvo yhteensä on tasan 864,00€.

 • On eri kuin: rajausehdolla etsitään kaikki muut arvot paitsi täsmälleen tällä ehdolla hakukenttään kirjoitettuja arvoja.
  Esim. jos määritetään että haetaan Avoin EUR kentästä kaikki ne arvot, jotka eivät vastaa 864,00 lukua, niin näytetään avoimesta myyntitilauskannasta kaikki ne asiakkaat, joiden avoimien myyntitilausten arvo yhteensä on erisuuri kuin 864,00€.

 • On suurempi kuin: rajausehdoilla etsitään sarakkeen sisältämistä tiedoista kaikki ne arvot, jotka ovat suurempia kuin valitun sarakeotsikon rajauksen hakukenttään kirjoitettu arvo.
  Esim. jos määritetään että haetaan Avoin EUR kentästä kaikki ne arvot, jotka ovat suurempia kuin 864, niin näytetään avoimesta myyntitilauskannasta vain ne asiakkaat, joiden avoimien myyntitilausten arvo yhteensä on suurempi kuin 864€.

 • On suurempi tai yhtä suuri kuin: rajausehto etsii sarakkeen tiedoista kaikki ne arvot, jotka ovat saman suuruisia tai suurempia kuin valitun sarakeotsikon rajauksen hakukenttään kirjoitettu arvo.
  Esim. jos määritetään että haetaan Avoin EUR kentästä kaikki ne arvot, jotka ovat suurempia tai yhtä suuria kuin 864, niin näytetään avoimesta myyntitilauskannasta vain ne asiakkaat, joiden avoimien myyntitilausten arvo yhteensä on 864€ tai enemmän.

 • On pienempi kuin: rajausehdoilla etsitään sarakkeen sisältämistä tiedoista kaikki ne arvot, jotka ovat pienempiä kuin valitun sarakeotsikon rajauksen hakukenttään kirjoitettu arvo.
  Esim. jos määritetään että haetaan Avoin EUR kentästä kaikki ne arvot, jotka ovat pienempiä kuin 864, niin näytetään avoimesta myyntitilauskannasta vain ne asiakkaat, joiden avoimien 

 • On pienempi tai yhtä suuri kuin: rajausehto etsii sarakkeen tiedoista kaikki ne arvot, jotka ovat saman suuruisia tai pienempiä kuin valitun sarakeotsikon rajauksen hakukenttään kirjoitettu arvo.
  Esim. jos määritetään että haetaan Avoin EUR kentästä kaikki ne arvot, jotka ovat pienempiä tai yhtä suuria kuin 864, niin näytetään avoimesta myyntitilauskannasta vain ne asiakkaat, joiden avoimien myyntitilausten arvo yhteensä on 864€ tai vähemmän.

Ota yhteyttä tukeen

Expakin käyttöopas

Haku

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia uutisia ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!