Luo myynnin ennusteita helposti selaimella

Luo myynnin ennusteita helposti selaimella

Expak on pilvipalvelu myynnin ennustamiseen, jossa kaikki haluttu tieto on käyttäjän saatavilla. Sen avulla hallitset asiakasennusteita, näet asiakasmuutokset sekä jaat tietoa tuotannolle ja ostolle. Koko organisaatio toimii joustavammin yhtenäisellä tiedolla. Hyvä tieto on tehty jaettavaksi. Miksi et tehostaisi koko toimitusketjua jakamalla tietoa myös asiakkaille ja toimittajille?

Hallitse asiakasennusteita kaikissa eri muodoissa

Hallitse asiakasennusteita kaikissa eri muodoissa

Expak käsittelee asiakasennusteita kätevästi yhdessä paikassa ja muodostaa niistä selkeän kokonaisennusteen. Se on loistava työkalu erimuotoisten ja eri lähteistä tulevien ennusteiden yhdistämiseen ja muokkaamiseen. Tee muutoksia helposti säätämällä ennusteita, joko massana tai yksittäisinä riveinä, käytettävissä olevin tiedoin. 

Suunnittele kysyntää, hallitse muutoksia

Suunnittele kysyntää, hallitse muutoksia

Ennusteet muuttuvat ja niiden tarkkuus vaihtelee. Expakin avulla tunnistat kysynnän muutokset ja hallitset tuotteen koko elinkaaren, perustamisesta kasvuun ja lopettamiseen. Menekin kasvaessa voit rohkeasti kasvattaa ennusteita tai kysynnän hiipuessa voit alentaa ennusteita todella helposti.

Toimi joustavammin yhtenäisellä tiedolla

Toimi joustavammin yhtenäisellä tiedolla

Expakilla viet kysynnän muutokset suoraan tuotantoon tai varastoon. Muokkaat muutoksia, uutuuksia ja lopetuksia Expakissa, joka vie muutokset suoraan toiminnanohjausjärjestelmään ja tuotannon ohjaukseen. Yhteisen tiedon avulla toimit tehokkaammin ilman erillisiä Exceleitä. Siten nostat yrityksesi reagointikykyä ja vastaat asiakastarpeisiin entistä joustavammin.

Jaa ennusteita kumppaneille 

Jaa ennusteita kumppaneille

Vastaa moniportaisen toimitusketjun tuomiin haasteisiin Expakin avulla. Jaa ennusteita ja varastosaldotietoja toimittajille, kumppaneille sekä asiakkaille. Valitse tieto, mitä haluat jakaa ja kenen kanssa. Expak hoitaa loput. Jakamalla tietoa tehostat toimitusketjua, lyhennät toimitusaikoja ja parannat läpinäkyvyyttä.

Integroi ennusteet toiminnanohjausjärjestelmääsi

Integroi ennusteet toiminnanohjausjärjestelmääsi

Integroi Expak omaan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Expak on liitettynä yli 20 toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi Microsoft Dynamics NAV/AX/365, SAP, Digia Enterprise, Lemonsoft, Powered, Visma, Epicor, Netsuite ja Softone. Muut liittymätyöt tehdään yli 100 liittymän asiantuntemuksella ja kokemuksella.

Valmisohjelman käyttöönotto

Expak käyttöönotto

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia uutisia ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!